"bu okullar insanları gerizekalıya dönüştürüyor." -freaks and geeks

The Big Bang Theory tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Big Bang Theory > Diziye başlamalı mıyım ?

yeni konu aç Diziye başlamalı mıyım ?

Arkadaşlar dizi nasıl başlamalımıyım sizce ?

Tartışılmaz güzel dizi. Sex konusuna çok değindiği doğru fakat ben bütün sezonları bitirip aralarda düzensiz tekrar etmeye başladım ve bildiğim tek şey sex'ten daha çok konuşulmuş onlarca konu var. Sırf çizgi roman ve fantastik karakter merakları bile on kere akılda kalır; sex bakış açısı kalmaz. Saçma bir eleştri olmuş; yapanın beline kuvvet...

başlamak mı? geç bile kalmışsın. temelinde yüksek zekalı insanları konu alan espirilerin muhteşem olduğu bir dizi. ilk bölümden tutkunu olacaksın :)

Geek kültürüne aşina değilsen hiç bulaşma. Espirileri anlayamazsın ve bazı kişiler gibi sadece aklında "sex" kalır.

Sheldon çok büyük bi sex objesi değil mi :)

Bir de KanekoEnDLeSS bu dizi sende sexi çağrıştıryorsa şimdiye kadar izlediğin dizileri bi yazsana çok merak ettim.

başlamaman hata

herkul02 çok güzel açıklamışsın. Olumsuz eleştirenler, düşünün artık o toplumlarla kendi toplumumuz arasındaki farkı. Ve anlayın neden daha gelişmiş olduklarını. Keşke diyorum bizimde şöyle en azından gururlanarak yad edebileceğimiz, yeni keşifler için motivasyon sağlayacak insanlarımız olsa. Yazık ki yok. Neyse ki bilim evrenseldir ve dizide ismini duyduğum yada bizzat gördüğüm her bilim insanını araştırmaya öğrenmeye gayret ediyorum. Günümüzdeki bu rahat yaşamı, bilim insanlarına borçlu olduğumuzu unutmamalı, onları anlamak için çok çaba sarfetmeliyiz ki bizimde insanlığa artık bazı katkılarımız olabilsin.

başlamamalısın

Dizide sadece sex var bühüüü :D Dizide Penny karakterine odaklanırsanız aklınızda tek kalan şey o olacaktır eminim. Fizikle ilgili o kadar çok geniş bilgi varki sadece dinlemeyi bileceksiniz. Ammy katılımıyla Biyoloji alanında da çok fazla şey barındıran bir dizidir. Dizide sex barındıran tek olay Penny ve Leonard barındıran sahnelerde çıkıyor. Sheldon zaten bırak insanın aklına sex algısı sokmayı adam insanı sexten soğutuyor :D

herkul02 cevabı vermiş yerine oturtmuş tebrik ediyorum

benim aklımda dizinden seksle alakalı bir şey kalmadı. sizin dikkatinizi neresi çekti falan bilmem ama her dizide bu tür şeyler var ve dikkat çekmiyor. dizinin tüm bölümünde bilim izleyelim tamam

Yukarı Çık