"yokluğunuzu hissetmeyeni varlığınızla rahatsız etmeyin." -bob marley

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > BEYLER BAYANLAR BUNU OKUYUN FLASH VE GELECEK BÖLÜMLER HAKKINDA

yeni konu aç BEYLER BAYANLAR BUNU OKUYUN FLASH VE GELECEK BÖLÜMLER HAKKINDA

Beyler Bayanlar jay garrick zoom değil öncelikle cahil olmayın körde olmayın dizinin bir bölümünde jay garrick earth 1 deki jayi yani hunter zolomonu gösteriyodu.ayrıca eddie ölmedi. harrison wells daha eabordken yani reverse flashken eddieyi kaçırmıştı ve ona mavi şimşek kolyesi vermişti .eddie dizide büyük ihtimalle siyah kasklı adam olucak.jay garrick earth 1 e gittiğinde eddie de earth 2 ya gitmiş olmalı.Ayrıca izlediğim ve beyin fırtınası yaptığım kadarıyla wally west kendi kendine güçlerini kazanıyor supergirlde flashle croosover yaptığı bölümde taktığı aleti takarak kazanıyor .Şöyle Bi özet geçecek olursak:ZOOM HUNTER ZOLOMON ,EDDİE BLUE COBALT,BLACK FLASH BARRY ÖLDÜĞÜNDE GELEN ÖLÜM MELEĞİ (ZAMANI DURDURAN 2 SPEEDSTERDAN BİRİ),WALLY WEST SPEEDFORCE FORMÜLÜNDEN KENDİNİ HIZLANDIRICAK,ŞU ANA KADAR İNSANLARA VERDİĞİM SPOİLERLAR TUTTU İSTİYOSANIZ OKUYUN :D

beynimi kaybettim yardım edin

Hmm.. Mantıklı Güzel Bir Düşünce :)

hiç bi bok analamadım

eeeeeeeee yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını nereden öğreniyosunuz

beynimi hissetmiyorum artık.......
işallah bçyledir senaryo çok iyi................

Zoomun tuttuğu maskeli adam Earth 1 deki Jay Garrick blue Cobalt değil.

Aylin sen diziyi bırak...

O zaman Black Flash kim hadi bakalım soruyu attım kaçtım siz düşünün

la beyler bu yalan ben varım burda amk baktım barry dayak yiyo hemen atlarım central şehri otobüsüne 95 lira ama artık yapacak bişey yok bi çaylarını içerim zoom bende beyler çizecem merak etmeyin o kimki ben şanıyla supermanim

Ben wallynin güçlerini kendi kendine kazanıcağını değil zoomdan geliceğini sanıyodum ama buda ilginç bi teoriymiş bence 2 3 tanesi tutar #Rez

Yukarı Çık