"bir şey gerçek olmak için fazla iyiyse, o şey yalandır." -agents of shield

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > SnowBarry mi WestAllen mi?

yeni konu aç SnowBarry mi WestAllen mi?

Şahsen ben ben bu diziyi vikipedide gezinirken şans eseri keşfettim ve başrol oyuncularında Grant ve Danielle'yi görünce asıl çiftin onlar olduğunu sanarak başlamıştım. Diziyi izleyince asıl çiftin WestAllen olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradım. Her ne kadar asıl çiftin WestAllen olduğunu bilsem de ben yine de SnowBarry'yi desteklemekten vazgeçemiyorum. Sizin görüşleriniz ne?

Iris'ten neden bu kadar nefret ediliyo ki ? anlamadım. biri anlatsın lütfen

Tartışmasız SnowBarry. Ben de Iris'i hiç sevemedim. @Mrs_Ruffles seninle tamamen aynı görüşteyim.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Snowbarry olsa bence de güzel olurdu fakat Caitlyn Snow ablamız Killerfrost olacağı için o iş zor iş + hikayenin aslı westallen. Dizi diye işi dahaçok abartım Predestination'a bağlamazlarsa iyi :D

snow-allen çok güzel gider, çok tatlı olur.

Snowbarry tabi ki! Barry ve Iris arasında uyum yakalanamadı. Yani Caitlin ve Barry arasındaki doğal kimya o kadar iyi ki Iris'le Barry'nin sahneleri çok yavan kalıyor.

Ayrıca Killer Frost'muş, Caitlin evliymiş hiç biri açıkçası umrumda değil. Destekliyorum mu destekliyorum. Daha ne? :D

bence snowbarry çünkü karakter olarak daha iyiler ve caitlen Iris gibi kaşar değil

tabikide westallen. snowbarrynin götünü ve amını sikiyim

konuya abone kullanıcılar 16

Yukarı Çık