"Hayvan gibi şiy yapıyosunuz yav.." - Malkoçoğlu Firar

The Originals tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Originals > Klaus-Heyley mi Klaus-Caroline mi

yeni konu aç Klaus-Heyley mi Klaus-Caroline mi

Klaus, Heyley'le mi olmalı yoksa Caroline'la mı

Klaus Caroline . Klausa tek yakıştırdığım kişi Claroline çünkü. Hayleye hiç ısınamadım. tam ısınıyorum yine bişeyler yapıyor soğutuyor kendini. Secret Circleden de gıcığım vardı zaten Hayleye. Forever Klaroline ^^

bence Hayley'le değilde Cami yazmalıydı orda çünkü Klaus'la Hayley arasında hiçbir zaman duygusal bağ olmadı çocukları olmasına rağmen. Açıkcası ben Caroline ve Klaus ilişkisini desteklemiyorum Cami ve Klaus'u daha çok seviyorum. biri Hayley herkese verdi yazmış öyle birşey yok asıl Caroline'nın kaç tane ilişkisi oldu zaten şuan Stefan'la bir ilişkileri var ve bu ilişkide TVD'de de çok önemli bir konu oyüzden ben Klaus ve Caroline'nın beraber olacağını hiç düşünmüyorum

klaus ♥ caroline
hayley ♥ elijah
bence!

klaus caroline olmalı

klaus caroline

Kesinlikle Klaroline <3

Arkadaşlar Hayley ve Klaus olamaz Hayley Elijah ı seviyor Klaus da zaten Caroline ile olmalı bunlar bu karakterlerin gerçekleri zaten bence

Kesinlikle Klaroline ve Haylijah diyorum!

Klaus ve Caroline

Klaroline tabii ki, ikisini aşırı shiplediğimden değil, ki shipliyorum, Hayley ve Elijah'ın birliktelikleri çok güzel, Hayley Elijah'ı seviyor ve Klaus ile tek yakınlığı çocuklarının olması.

KLAROLİNE.

Yukarı Çık