"hepimizin fobileri var, benimki de okul." -shameless

The Originals tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Originals > Klayley mi Kloraline mı ?

yeni konu aç Klayley mi Kloraline mı ?

Klayley mi Kloraline mı ?

Tabikide Klayley. Caroline ile Stefan var zaten.

Şerefli Klaus beyciğimiz kardeşinin sevdiğine bakmazsa, kankası stefanın sevdiğine de bakmaz. Klayley olmıycağı gibi klaroline da olmaz. alakalı/alakasız iki insanı şiplemek (ki bu iki insanın ÇOCUĞU var) insanı ergen yapmaz. Günümüzde larry diye bişeyi bile şipleyen insanlar varken allah aşkına bırakın isteyen istediğini şiplesin milleti etiketlemek size düşmüyo (Klayley denince mal mal tepkiler verenler için)

Bazıları demiş Klaus abisinin sevdiğine yavşamazsa kankasına sevdiğine de bakmaz diye kahkaha atarak güldüm resmen. Steroline olmadan önce Klaus Caroline dan hoşlanıyordu bir nevi Stefan kankasının ki ne baktı :D Eğer Care kabul etseydi o da New Orleans a gidecekti ve ne Hayley nin ne de Cami nin şansı kalacaktı. ''O senin ilk aşkın ben son olmak istiyorum'' lafından sonra da nasıl alakasız insanlar diyorsunuz şaşıyorum valla Klaus ve Hayley ebeveynler tıpkı Alaric ve Caroline nın olduğu gibi fazla söze gerek yok. Klaus onca seneye rağmen hala Caroline'nı unutmayıp mektup yazıyor ve Stefan ona ''Hala Caroline'a karşı hislerin var mı diye sorduğunda reddetmedi. Hope var diyorsunuz Hope nasıl oldu hatırlayalım mı? Hayley Klaus'a Caroline seni sevmeyecek tarzında bir şeyler söyleyip dudağını falan ısırdı öyle birlikte oldular. Yani Caorline ı kullandı diyebiliriz. Hope'u elbet seviyoruz orası ayrı ama Hayley ve Klaus ebeveyn olarak iyiler :) Aslında hiç tartışmaya gerek yok bu sezon izleyip ne olacağını hep birlikte göreceğiz :)

@addictedtosalvatore 'a katılıyorum.Ayrıca birilerini shipleyen insanlara da ergen demeyi kesin artık lütfen olabilir dizide yakıştırabiliriz iki insanı yakıştırmamız için de illa birlikte olmaları gerekmiyor.

Lan şimdi farkettim hadi ben bunu yazarken kafam gitmiş Kloraline yazmışım siz niye oturup Kloraline yazmışsınız ?

@LeTeGoToTVD Şimdi mantıken düşününce de o zaman Elijah ve Hayley olmadan önce de Klaus'la Hayley çocuğu yapmışlardı bile Elijah beyciğim de yürümeseydi o zaman yeğeninin annesine

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Klaus ve Caroline çifti kesinlikle. The Vampire Diaries'dan beri birlikte olmalarını istiyorum, çokta yakışıyorlar. Ayrıca "kankasının sevdiğine bakmaz" falan diyenleri anlamıyorum ben. Bir milyon sebebi geçersek Stefan öldü arkadaşlar. Acı ama gerçek, kız sonsuz hayatında yas mı tutsun ne yani?

Kroline

Klaroline <3

klayley ne ya üf

konuya abone kullanıcılar 19

Yukarı Çık