"şeytan ayrıntıda gizlidir." -hannibal

The Secret Circle tartışma forumu

yeni konu aç izlenmeli

yaklaşık 10 tane yabancı dizi izliyorum ve en sevdiklerimden biri bu kesinlikle izlenmeli

Bitirmeselerdi herkesin sevdiği bi diziydi ve hatta cok daha yükselebilirdi ama ne yazık ki bircok güzel sey gibi bunun da kıymeti bilinmedi :(

merhaba fanatic diğer izledigin diziler nedir tavsiye edebileğin hangi diziler var

@Senic aynen

@feridetuncer doğaüstü olaylar istiyosan favori önerim teen wolf (ilk bölümlerine pek iyi değil ama sonrası güzel) diğeri the vampire diaries uzun soluklu bi dizi çok fena bağlanıyosun içinde çok hoş bir aşk hikayesi var arada ağlatabiliyor... the vampire diariesi izlersen sonrada originals lar geliyo onlar gelince The Originals'a başla TVD'nin spin-off u gibiydi ilk başta ama o da uzun soluklu olucak ama ilk tvd yi izlemelisin izliyceksen. eğer doğaüstü olay istemiyosan kesinlike pretty little liars çok güzel gizem dolu bir dizi bu dizininde spin-off u var ravenswood ama o da belli bir yerden sonra izlenmeli diğer önerim gossip girl ama bu sitede yok ve altyazılı zor bulunuyo ve güzel olmuyo çeviri son önerim ise The 100 o da güzel bir dizi değişik yani ama izlenmeli benim hoşuma gidiyor açıkçası bir de benim bir instagram hesabım var adı: fanatic_series oradan izlediğim dizileri görebilir onlara ait resimleri de görebilirsin bir de vine ım var yine aynı: fanatic_series orda da revine yapıyorum sadece

@fanaticseries tvd ,the 100,the orginals bunlar favori dizilerim :)) tşk ederim öneriler içim,şimdi american horror story başladım bakalım ilginç bir dizi

@feridetuncer pek çok izlediğimiz şey aynı american horror storyı nasıl buluyosun bende izlemeye başlamayı düşündüm ama sonra the 100 a başladım şimdi de onu izlemek istiyorum ama nasıl sence?

@fanaticseries american horror story sakın izleme cok sacma bir dizi ve ürkütücü,the 100 güzel tavsiye ederim kesinlikle,suan bende the strain izlemeye başladım ilk bölümü hiç sıkmadı tavsiye ederim;)

supernatural da izleyebilirsiniz öneririm
bu arada the secret circle neden yayından kaldırıldı keşke devam etseymiş

Sezon finali yeterince istenilen reytingi alamadığı için bitti diye biliyorum ben

Çok güzel bir diziydi. Bitmese keyifle izleyeceğim dizilerin en başlarında geleceği kesindi. Vakti olan kesinlikle izlesin.

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık