"herkes biraz yalnızdır... en zenginin bile fakirliğidir yalnızlık... -leyla ile mecnun

The Secret Circle tartışma forumu

yeni konu aç izlenmeli

yaklaşık 10 tane yabancı dizi izliyorum ve en sevdiklerimden biri bu kesinlikle izlenmeli

Kime sorsam duydum güzel falan dediler de bittiği için baslamıyorum diyolar büyük ihtimal cok izlenmeme sebebi bu

takip ettiğim 40'ın üzerinde dizi var ve beni en çok saranlardan biri oldu bu dizi bence misfits i de izleyebilirsiniz o da çok güzel ama sadece ilk 2 sezonu

Kesinlikle favorilerimden biriydi. Diziyi yıllar önce izledim. Ancak buraya eklemeyi unutmuşum. Rastgele, "Yeni eklenen diziler." bölümüne girdiğimde gördüm. İzlenmeli ve tavsiye edilmeli yani o derece.
Ayrıca Shelley, Phoebe ve Britt'in en sevdiğim projelerinden biri. Şimdi biliyorsunuz ki hepsi ayrı projelerde. Biri Teen Wolf, biri The Originals gibi ünlü dizilere gitti. Cidden hak ettikleri yerdeler ve bununla gurur duyuyorum.
Diziye tekrardan dönecek olursam, konusu feci sürükleyici. 1 günde 8.bölüm izlediğimi bilirim. Dediğim gibi, kesinlikle izlenmeli ve tavsiye edilmeli...

çok güzeldi onca saçma dizi varken ve devam ediyorken bunun bitmesi çok üzücü :(

başlamalısınız ama bitirdiler keşke bitirmeselerdi harika bir dizi

şidetle teen wolfu izleyin bir de izombie

güzel bir diziydi ama bence bazı karakterler çok ön planda olduğu ve bazıları da güzel işlenmediği için reytingler kötü geldi diye düşünüyorum ben yoksa konu da efektler de cast ta çok hoştu keşke biraz daha süre tanısalardı her şey yeni başlicakmış gibi bir izlenimle bitti çünkü :(

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık