"hepimize mutlu bir sona inanmamız öğretildi." -south park

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > Teen Wolf izleyenler bilir

yeni konu aç Teen Wolf izleyenler bilir

Bu carolinle teen wolftaki lydia aynı rol resmen ikiside normalde okulda orospuluk yapıp dolasıyolardı her onune gecen erkeğe asılıp veriyolardı.İkiside dizide belli bir yerden sonra dogaustu varlık oldu.Daha sonra ikiside sonradan dogaustu olan bi erkekle sevgili olmaya basladılar.Benim gozumde 2 dizidede 2 sini rolu aynı amk.

Not: Dizinin tamamını izlemedim caroline büyük ihtimalle ilerde tylerle sevgili olcak gozlemime dayanarak bu tahminde bulundum.

erdogolon, lydia ve caroline mi orospu bnce sen önce diziyi izle öyle konuş

Evet izledim bizim dilimizde gordugu her yakısıklı erkege yavsayıp altına yatanlara oyle deniyor haksızmıyım.Lydiada bi yere kadar oyleydi carolinede

Algılayış biçimini sikim senin

Bende seninkini bir zevkle sikerim kardeş sıkıntı yapma

@erdogolon fazla konuşma amk bebesi caroline orosbuysa orosbu hepimize verdi bu seni ilgilendirmek dinle seni kancık bu sana hitap edilmiş en kutsal şey: https://youtu.be/sUmoa4uDlWc?t=46s

ne saçmalık ya bu mal mısın nesin amk bu mu şimdi tespitin vavv bravo yılın tespiti ödülünü alman için elimden geleni yapacağım moron seni....
ayrıca caroline orspluk falanda yapmıyor dizide herkes bişiler yapıyor sonuçta hatta avrupa zihniyetindeki herkesin kafa yapısı bu ....

Caroline lan bu izlede konuş ve inan bana ikiside orospu değil ikiside kim olduğunu öğrenmeye çalışan karakterler hem Care dizide çıktığı erkekler yabancı dizilere göre çok ama çok az bu yüzden türk yabancı dizi izleyenlerin çoğundan bu yüzden nefret ediyorum orada ki hayatın nasıl olduğunu bilmeden onların dinini bilmeden gelmiş ne diyorsun

Kendince doğru yönler bulmuş olabilirsin ama bu onların doğru olduğunu göstermez.O karakterlerin hepsinin kendi sorunları ve ilgi eksikliği var sende yaşasan senin de zor dönemlerden geçeceğine eminim.Ve kültür olarak onların kişisel tercihleri ve istekleri normal karşılanıyor dünyada sayılı ülkelerde dinimiz sayesinde bu düşüncelerden sıyrılıyoruz.

ya orosbu çocuğu sanarsın kendini amın evladı orosbu çocuğu sik kafalı pezevenk değilde kalkmış burda yok caroline orosbu yok o kaşar bu amcık lan göt veren senin amını dallandırıp iç dudağından dış dudağına kadar sikerim annesi verse annesini siker bu piç siktir git amına koyayım git sen annenin amını izle babanla toplu halde sikin annenin adınıda caroline yapın sonra bizde diyelim caroline orosbu orosbu evladı gözlerini deşmek istiyorum gırtlağını parçalamak istiyorum amına kodumun beyinsizi seni ülkeyi çökertirsin sen am evladı kalk git ananın amını deşicem bak öyle bi sikerim ki senin soyunu göt evladı siktir git yemin ediyorum soyunu sopunu sikerim

BEYNİNİN HER HÜCRESİNİ SİKERİM HER NÖRONUNU SİKERİM SENİN

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık