"+sevgili tanrım, bütün bunların parasını biz ödedik, hiçbir şey için teşekkürler!" -homer simpson

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > Teen Wolf izleyenler bilir

yeni konu aç Teen Wolf izleyenler bilir

Bu carolinle teen wolftaki lydia aynı rol resmen ikiside normalde okulda orospuluk yapıp dolasıyolardı her onune gecen erkeğe asılıp veriyolardı.İkiside dizide belli bir yerden sonra dogaustu varlık oldu.Daha sonra ikiside sonradan dogaustu olan bi erkekle sevgili olmaya basladılar.Benim gozumde 2 dizidede 2 sini rolu aynı amk.

Not: Dizinin tamamını izlemedim caroline büyük ihtimalle ilerde tylerle sevgili olcak gozlemime dayanarak bu tahminde bulundum.

SİZİN HER HÜCRENİZİ AYRI SİKERİM HUUR EVLATLARI SİZE LAF EDENMİ VAR GELİYONUZ MAL MAL YORUMN ATIYONUZ KATILMIYOSANIZ GORUSUNUZE KATILMIYORUZ DEYİN ANA BACI KATIYONUZ AMK BABASIZLARI

Su random atan piç sen kendini ne zannediyon hayırdır caroline annenmi huur evladı geliyo burda kufur ediyo amkcık bebesi sana yol veren dölleri sikiyim bok varmıs gibi en onde gelmissin ama orospu cocuklugu yapıyon piç siktir ananı keranelerden topla

@erdogolon dediğim gibi anan caroline hayır anana kayıyorsun yavrum yazık kaldıki benimde fahişem laf ettirmek yakışmaz bize öyle değil mi off dün gece amcığını öyle bir sikmişimki allahını unutup bana tapmaya başladı hadi bebeğim deş beni diye çığlıklar atıyordu hayır istiyorsan gel sonuçta senin annen belki sikmek istersin biz annemizi sikmiyoruz ayrı konu sen biraz gevşeksin bilirsin babanda az sikmezdi seni kaldıki biz senin gibi değiliz bunu herkes bilir haa sana toplu girdik mi doğrudur genelde aile boyu seni siktiğimiz oluyordu ne inliyordun ve am evladı seni konuyu açmasaydın düşünüp açsaydın sik kafalı bizene gör ANANIN AMCIĞINI SENİ İLGİLENDİRMEZ BİZİM KÜFRÜMÜZ SENİN BİZE RAHATSIZLIK VERİCİ BİRŞEYİ YAZIPTA BU KONUYU AÇMAN GİBİ!

lan amerikan mantığıyla düşün çömez aq su Lydia yla Caro ya laf atan ellerini koparır işçi eldiveni yapar satarım mk ONLARA LAF ATAMAZSIN HELE OROSPU HİÇ DİYEMEZSİN GERİZEKALI DİZİYİ İNSAN GİBİ İZLEDE GEL MK

ŞU ÇÖKELEK KAŞARI İÇİN KENDİ TERBİYENİZİ BOZMAYIN MK

bu aslşdşsaldlsadmsalk kızdır kesin bunları yazmak için hesap açmıştır diziyi izlemiyorum normalde başlıcaktım başlamadan önce güldüm bunlara adamlar kendi kız kardeşleri gibi sahiplenmişler :D

Caroline'nın dizideki birçok karakterler ile beraber olmasının nedeni gerçek aşkı bulmak istemesidir. Lydia ise sanki bütün erkeklerle sevgili olması gerekmiş gibi konuşuyorsunuz, sayın ergolon bey. Bir insanın hayatta sadece bir kez sevgilisi olacak diye bir kural yok.

3 yeni küfür öğrendim sayeniz'de teşekürler ahskuasheudkd cncnkghusgwf şaka maka bi yana yine 2 dizi karakter karşılaştırması ve yine 7 bin sülaleye hatta beyne küfür bu nasıl bir yaşam biçimidir ya.

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık