"bu şey nasıl uçurulur biliyor musun?" -doctor who

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > yeni başladım önce The Originals yoksa TVD mi izlemeliyim?

yeni konu aç yeni başladım önce The Originals yoksa TVD mi izlemeliyim?

cevap verirseniniz sevinirim :9

Önce TVD izle daha sonra The Orginalse başla daha çok sarar

benden başka iki bçuk haftada 6 sezon bitiren var mı???

tvd nin ilk 3 sezonunu izle sonra tvd yle to i beraber izleyebilirsin

İlk olarak TVD izlersen The Originals'ı daha iyi anlayabilirsin!

the orginals tvdden çıkmış bir dizi.3.sezonda Klaus gelince insanların kafalarında köken vampirlerle ilgili soru baloncukları oluştu.bu sayede köken vampirlerin hayatını anlatan The Orginals ortaya çıktı

ben tvd nin hepsini izledim bence sen 3. sezona kadar veya yarısına kadar izle sonra the originals a geç ben ikisinide izliyorum tvd yi bitirdim de the originals da bitmek üzere :D

ben ilk önce the originals izledim pek bi fark olmadı sonra tvd ye başladım ve the originals hayatının dizisi olucak...

Tvd nin klausun ilk ortaya çıktığı zamanlardan itibaren izle klaus ve elijahın burada işşi biticek sonra new orleans gidicekler , yani dediğim gibi yap bence The Originals çok çok daha iyi ve gerçekçi vıcık vıcık aşk yok burdaki kadar daha sürükleyici ben 3. sezondayım yeni bölümün gelmesini bekliyorum , tvd zaman kaybı bana göre originals ailesi gittikten sonra , hem yeni sezonda kol falan geri dönüyo süper bişey ya

Yukarı Çık