"sende sessiz kalma yeteneği var. bu da seni paha biçilemez bir arkadaş kılıyor." -sherlock

True Detective tartışma forumu

Tüm Forumlar > True Detective > True Detective - 2.Sezon İzlenmeli mi ?

yeni konu aç True Detective - 2.Sezon İzlenmeli mi ?

İlk sezonu demin bitirdim. İlk sezonun verdiği zevki kesinlikle vermeyecektir. Çünkü Rust olmayacak... Spoiler vermeden kısaca bilgi verin 2.sezon ile ilgili. İzlenmeli midir ?

İzleyebilirsin. Başka bir dizi gözüyle bak. Antoloji dizisi olmasının böyle bir avantajı var işte. Her sezon farklı bir mini dizi gibi ;)

Haklısın dostum

Yok mu dostlar 2.sezonu üstü kapalı konuyu anlatacak ?

Yine ben cevap vereyim sana :D Tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla anlatayım. Bir cinayet oluyor. Farklı yerlerden kişiler bu konuyu araştırmaya başlıyor ve bir araya geliyorlar. Sonrası malum işte daha büyük şeyler çıkıyor filan. En kapalı böyle anlatabilirim. Gerisi ispiyon olmasın izleyip zevk al ;) ve şu tavsiyeyi yapayım sana sadece bu dizi için değil izlediğin her dizide beklentini çok düşük hatta 0 tut. Böylece diziden maksimum zevk alırsın :)

Rust (Matthew McConaughey) ve Marty (Woody Harrelson) gibi karakterlerin 2. sezonda yer almayacağını ve farklı bir hikaye işleneceğini öğrendiğimde ben de yıkılmıştım fakat 2. sezonun kadrosunu gördüğümde biraz iyi hissettirdi - bak biraz diyorum çünkü 1. sezonda dizi çığır açmıştı - ve 2. sezon başladığındaysa kendini izlettirmişti yani haksızlık etmeden başlayabilirsin ve kendini kaptırabilirsin fakat 1. sezonla kıyaslamayı deneme pişman olursun. Ben bu dizinin 1. sezonunu hep ''8 saatlik bir film'' olarak görürüm o yüzden True Detective adı altında 2 dizi veya 2 film gibi, sezonları birbirinden ayrı görmek daha iyi olabilir.

Haklısınız dostlar :D Dersler biraz durulduğunda izleyeceğim. En kısa zamanda. 3.sezon da geliyormuş hem.

ben pek zevk almadım 2 inci sezondan 1 i 1 haftada bitirmistim sezon 2 yi 2 ayda bitirdim

amına kodumun kertenkelesi spoiler vermeden yazdın demişsin sen spoiler vermişsin.

2 sezonu izledim, kesinlikle izlenmeli. Tabi Rust'ın olmaması insanın kalbine giren sparta mızrağı gibi.

@Mujahidi Kibar ol, küfür etme. Burada önünüze gelene küfür etmeyin. Konuya gelecek olursak spoiler değil benim ki. 2.Sezon başka karakterler var. Farklı bir dizi gibi yani bağımsız seriler. Her sezon farklı. Mesala 3.sezon çıkacak onda da yine konsept ve senaryo kökünden değişecek. Her hikaye 1 sezonda bitiyor, diğer sezon farklı bir hikaye.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık