"birini sevdiğinde kim ne derse desin savaşmaya değer." -pretty little liars

Z Nation tartışma forumu

Tüm Forumlar > Z Nation > Dizi nasıl başlamalı mıyım ?

yeni konu aç Dizi nasıl başlamalı mıyım ?

Merhaba dizi nasıl ? Sizce başlamalı mıyım ? Çok büyük zombi hayranıyım yani bütün zombili filmleri izlemişimdir ama tabi bunu diziye uyarlamak çok zor bir iş AMC nin TWD ve FTWD dizileri oldukça başarılı.Bu dizinin yapımcılarını bütçesini bilmesemde nasıldır ? İzlenmeli mi ? Hayatta kalma konulu dizileri filmleri çok severim zaten izlediğim dizilerin çoğu hayatta kalma konuludur ne bileyim GOT gibi her şeyiyle 10 10 luk bir diziyi sevmem veya Breaking Bad gibi uyuşturucu falan filan gibisinden gündelik şeyleri sevmem The Flash , Arrow gibi süper kahramanlı şeyleri sevmem.Gerçekçilik önemlidir.Neyse çok fazla uzattım kısacası dizi nasıl :D

bence başlamalısın adamlar düşük bütçeyle ellerinden gelenin en iyisini yapmışlar

gerçekçilik önemliyse bu diziyi beğenceğini sanmam. twd ve ftwd gerçekten yaşanmış gibi anlatılan olaylar var karakterler ciddiye alıyo. bu dizide ise biraz taş*k geçiliyo olaylarla. aşı yapılan adam zombi kontrol ediyo flen sarmayabilir. komedi zombi dizisi gibi bişey :D

sanmam. evet adamlar bütçe az ama elinden gelenin en iyisini yapmışlar ama daha iyi yapabilirlerdi oyunculuk açısından mesela
yada olaylar daha mantıklı olabilirdi TWD VE FTWD gerçekçi bir insanın olay anında ne yapabileceği nasıl tepki vereceğini açıkça iyi yansıtıyor
ama ZNation biraz mantıksız gidiyor karakterlerin tepkileri felan
3 yıl sonra hayvan gibi koşan zombilerle sen hayatta kalabilirmisin ? 3 KOCA YIL
onu boşver yemek su? hayır olamaz
TWD de bile 5 sezonluk olan O OLAYLAR SADECE 200 GÜN İÇERİSİNDE OLMUŞ
onlar bile yemek su zor buluyorlar
ama z nation 3 yılda bal gibi hayat yaşayanlar var
ne demek istediğimi anladın
ilk bölümü izle
karar ver
ben 1. bölümü izledim devam etmek istemedim
ama" listeye 1 dizi daha eklensin nolcak zaten 14 bölüm yeni çıkanları da her hafta izlerim" niyetine başladım ve devam ediyorum
çerezlik bir GOT bir BB bir TWD değil ama bütçeye göre eh işte

kahretsin çok ciddi bi yorum olmuş bu lan sdfghjk

bence bu dizi beklerken oturup boş zaman geçirme dizisi olmuş. Birde zombi yok ama hayatta kalma istiyosan the 100 güzel . gerçekçilik supernaturalle ortadan kalkmış durumda . polisiye seviyosan major crimes, komedi istiyorsan 2 broke girls ve big bang theory yani her çeşit var zombide bütçeye göre iyi ama ecenin dediği gibi biraz saçma

Diziye başladım ve sevdim bence gayet de iyi :) Efsane diyebileceğimiz bir şey değil ama o efsane denilen dizilerden daha çok zevk alıyorum.Bakalım final falan yapmadıysa oyunculuğu düzeltirlerse + daha iyi effect daha iyi senaryo ile karşımıza çıkarlarsa tadından yenmez :D

Breaking Bad'e gündelik demen ilginç

Uyuşturucu konulu kardeşim gündelik olaylar :D Kötü demiyorum ama beni sarmıyor.

keyifli bir dizi zevkde veriyor izlerken insanların neye bu kadar saydırdırğını anlamadım ben breaking bad den daha fazla keyif alıyorum bunu izlerken

Oliver aynen kardeşim.Bende aynı düşüncedeyim.Yani gül gibi dizi bende izlerken zevk aldım.Valla hiç böyle yorumları hak etmiyor tamam bir gerçekçilik var mı ? Yok eyvallah ama zevk veriyor mu ? Büyük zevk veriyor bir bölümde doğal afet oluyor bir bölümde zombi baskını (izlemeyen arkadaşlar için pek diyemicem spoiler olmasın diye) her bölüm farklı farklı geçiyor.Ben çok beğendim yani illa yok İMBDSİ 9.5 mişte efsane diziymiş falanda filanda inanın şu kimsenin izlemediği dizilerden ben daha çok zevk alıyorum.Bu dizi de geliştirilmesi gereken çok şey var ama en beğendiğim tarafı TWD çakması olmamış.Hani hiç bir bölümde TWD çakması nasıl dizi falan demedim.Sadece oyuncular tırt :D Yani nerede tipsiz oyuncu var bulmuş getirmişler bir şu kızıl saçlı kızın sevgilisi güzel onun haricinde hepsi bir tırt yani :D Hani TWD'ki oo reis falan olayı yok ama izlerken çok eğleniyorum :D 1 gecede 9 bölüm izledim şu an biticek yeni bölüm beklicem diye üzülüyorum :D

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık