"suya dinamit atana kadar balık tutmaya devam edebilirsin." -the big bang theory

Z Nation tartışma forumu

Tüm Forumlar > Z Nation > Dizi nasıl başlamalı mıyım ?

yeni konu aç Dizi nasıl başlamalı mıyım ?

Merhaba dizi nasıl ? Sizce başlamalı mıyım ? Çok büyük zombi hayranıyım yani bütün zombili filmleri izlemişimdir ama tabi bunu diziye uyarlamak çok zor bir iş AMC nin TWD ve FTWD dizileri oldukça başarılı.Bu dizinin yapımcılarını bütçesini bilmesemde nasıldır ? İzlenmeli mi ? Hayatta kalma konulu dizileri filmleri çok severim zaten izlediğim dizilerin çoğu hayatta kalma konuludur ne bileyim GOT gibi her şeyiyle 10 10 luk bir diziyi sevmem veya Breaking Bad gibi uyuşturucu falan filan gibisinden gündelik şeyleri sevmem The Flash , Arrow gibi süper kahramanlı şeyleri sevmem.Gerçekçilik önemlidir.Neyse çok fazla uzattım kısacası dizi nasıl :D

Evet herkes gibi öyle ekşınlı bir hayatın var ki her gün meth lab'ına gider 100 kg meth pişirirsin ardından gidip biraz adam öldürüp piyasayı coşturursun pek gündelik bir dizi. herkesin beğendiği bir efsaneden bahsediyoruz hangi gözünle izlediysen arkadaş bir bk anlamamışsın afedersin baya saydırıyorum zevksiz olman kızdırdı

serraklcp yorumun için teşekkür ederim zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz vardır bilir misin ? Kimsenin zevkine karışamazsın bana göre saçma sapan uyuşturucu konulu bir dizi sana göre efsane bir dizi ikimizin de zevkleri farklı demek ki..Neyse iyi seyirler.

geç gördüm tamamen haklısın kardeşim millet bişeylerin fanlığını yapma peşinde anlayamadım gitti keyif alıyosan izle almıyosan izleme hadi tamam kıyaslamanıda yap onuda umursamıyorum da biri onun sevdiği diziyi kötüleyince roman yazarak hakaretlerle savunmaya geçmelerini anlayamıyorum...

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık