"sorsan ikimizde maviydik ama birimiz deniz, birimiz gökyüzü. anlatabildim mi?" -dexter

American Horror Story tartışma forumu

yeni konu aç 5. sezon nasıl?

bütün sezonları izledim ama 5. sezonu izleyip izlememekte kararsızım sizce 5.sezon nasıl?

bence 2'den sonra en iyisi hatta 2'den daha iyi

çok kötü bende bütün szonları izledim ama 3 kere izlemeyi denedim hepsindede çok sıkıldım

İdare eder gittikçe daha iyiye gidiyo gibi hissediyorum . Jessica eksikliğini biraz hissettiriyor ama Gaga Jessica nın boşluğunu dolduruyor gibi

kesinlikle 2.sezonla karşılaştırılamaz. gaganın jessicanın eksikliğini doldurduğu falan da yok. sezon acınası bir halde ilerliyordu ta ki şu son 3 bölüme kadar

2.sezon *EFSANE* 3 ve 4te git gide batırmaya başlamalarına rağmen 5de az da olsa toplamışlardı... ve son 4 bölüm 2.sezonla kapışır :D

berbat bir sezon tamamen çıplaklık kan ve hastalıklı bir sezon bu kadar iğrençliği başka hiç bir dizide bulamayız galiba gereksiz seks sahneleri lady gaganın koca götünden başka bir şey yok. Üzücü..

Bence hiçte yukardaki birkaç kişinin dediği gibi berbat değil.Herkes görmek istedigini görür,İşte çıplaklık veya lady gaganın koca götü(bu da neyse artık kafaya bak pırıl pırıl)
Benım gördüğüm ise topluma ve birtakım dogmatik düşüncelere eleştirinin en yoğun ve en iyi bi şekılde yansıtıldığı psıkolojık ögelerle dolu,kamera çekimleri harıka ve dekorları müthiş bi incelıkle seçilmiş efsane bi dizi.O abartılı olduğu söylenen seks sahnelerı öylesıne zevk ıcın yapılmış sahneler degıl,orada bı anlam var.Herkes anlayamaz,genel ve tarafsız bı dunya görüşünün olması gerek...
Bu senaryoyu ılk sezonundan ıtıbaren kaleme alıp sahnelere döken R.murphy ve b.falchıuk harıkalar yaratıyor bence,müthiş bi şekilde yansıtıyorlar toplumdakı çarpıklıkları ilk sezondan beri.5.sezona sadece kan,seks olarak bakmamak lazım.Eger bu acıdan bakanlar varsa ki ' göruluyor kı' var dizideki anlatılmak ıstenen degerlı mesajları kaçırıyor demektır.Ayrıca dizi izlemeyi de bilmiyor.
İlk sezonları ızledım dıyorsun,5,sezonu nıye ızleyemeyesın,insan merak eder bi yenı sezonunu bu nasıl meraksızlıktır,burda sorman hata bi kere,dizi izlemek ne demek onu bıle bılmıyorsunuz anlaşılan,aç izle işte o kadar sezon izlemişsin.

5. sezon tam bir fiyasko.

bok gibi 2 aydır 5.bölümde kaldım bitirmek için uğraşıom ama olmuyo

iğrenç bir sezon

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık