"bu şey nasıl uçurulur biliyor musun?" -doctor who

American Horror Story tartışma forumu

yeni konu aç 5. sezon nasıl?

bütün sezonları izledim ama 5. sezonu izleyip izlememekte kararsızım sizce 5.sezon nasıl?

Vasat başladı yavaş yavaş düzeltiyorlar.
Yine de beklentilerimizin çok altında...

en iyi sezon bence, lady gagayı önceden hiç bilmeyen biri olarak diziye çok yakıştırdım ve en çok merak ederek izlediğim sezon, ayrıca zaten ahs demek seks gariplik ve korku demek ee bunların hepsi yine var dizide

ayrıca seks ağırlıklı olunca diziye berbat demek nedir, seks sahnelerinin hiçbiri basit bi amerikan gençlik yada herhangi basit bi filmdeki seks sahneleri gibi değil, bütün sahneler anlamlı ve bi kurgu içinde dizi de görselliğiyle birlikte bana sanat filmi izliyomuşum gibi geliyo o yüzden hiç önyargılı olma izle derim

Abi ne bu nefret anlam veremiyorum bence en iyi sezonlardan birisi olmuş 5. sezon ayrıca her sezonda farklı bi konu var ve bu sezonda da kan ön planda belki biraz seks ağırlıklı ama açıkçası diziyi başından beri izleyen biri bundan rahatsız olmaz diye düşünüyorum sonuçta diğer sezonlarda da vardı açık sahneler bence diziye bakış açınız yanlış belki konu pek hoşunuza gitmemiş olabilir ama sezona iğrenç demeyi gerektirecek bi sebep göremiyorum ben ortada

tüm sezonlarını geride bırakan muhteşem bir sezondu. oyunculuk mekanlar kurgu her şey muhteşemdi. sıkılanları anlamak mümkün değil

Diğer sezonlara bakarsak güzel değildi Jessica Lange yoktu zaten ama son 2 bölümü güzeldi ya bilmiyorum bazı yönlerden gerçekten güzeldi genel olarak pek beğenmedim

gayet güzel bir sezondu

Aslında neden bu kadar kötü yorumlar geldiğine anlam veremedim gayet başarılı bir dizi her sezon gibi bu sezonda da korku türüne farklı bir bakış açısı getirmişler. Her sezon farklı bir olay örgüsünün yer alması ve yine aynı şekilde her sezon 'Bu defa nasıl şeylerle karşılaşacağız?' düşüncesini uyandırabilmeleri takdiri hak ediyor.

En çok ben mi sıkılıyorum? Aylar sonra 3. bölümdeyim!

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık