"erkeğin her adımı, her nefesi, her kelimesi ve hatta her bakışları yalan olabilir ama ağlamaları asla.." -icarly

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Arrow'daki mantık hataları

yeni konu aç Arrow'daki mantık hataları

Henüz ilk sezonu izledim ancak bir çok mantık hatası var.Sürükleyici bir dizi ilerleyen günlerde ikinci sezona başlamayı düşünüyorum ancak bu mantık hataları devam ediyor mu merak ediyorum.

Mesela?

Nerde?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Mesela ben söyliyim bir tane ras al ın adamları cocukluklarından itibaren dövüşmek için eğitiliyor ama gel gelelim 2-3 gün eğitim almış olan Laurel alayını perişan ediyor zaten sevmediğim karakter bide böyle şeyler olunca soğutuyo insanı ayrıca o ironman özenmeleri filan yakısmadı

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Laurel'i başlarda eğitmeye başlanmalıydı bence orda bi hata yaptılar birde ATOM bana itici geliyo hoş olmadı

Bu atom düşmanlığı nerden geliyo hiç anlamıyorum. bilip bilmeden konuşuyolar. Adam justice league nin önde gelen isimlerinden biri. İronman benzetmesi nedir ya 1961 yılında ortaya çıkan bi dc karakterinden bahsediyoruz güçler tamamen farklı.

ya anlamadım gitti! the a.t.o.m. ne? çizgi roman fln mı?

abicim zaten boktan dizi böyle boktan dizilerde mantık hatası olması çok normmal bırak kurtul

boktan diziyse sen niye izliyon git kendin''boktan olmayan'' dizi yap @rakma

A.T.O.M. roy palmer ın yaptığı elbiseye taktığı ad yani kahramanınismi
@alison&royqueen4213

söyleyeceğim şey mantık hatası değilde teknoloji yetersizliği daha çok bina patlıyor 1 saniye gösteriyorlar.

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık