"barışı sadece adaletle sağlayabilirsin." - avatar the last airbender

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Arrow'daki mantık hataları

yeni konu aç Arrow'daki mantık hataları

Henüz ilk sezonu izledim ancak bir çok mantık hatası var.Sürükleyici bir dizi ilerleyen günlerde ikinci sezona başlamayı düşünüyorum ancak bu mantık hataları devam ediyor mu merak ediyorum.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

bir şey sormak isterim başlamadan önce iki ras al ghul'un farklı insanlar olduğunu biliyorum.
arrow bu dizide resmen 1.5 sezon boyunca ras al ghul'u yenemedi. Bruce wayne'in yenmesi filmde 2 dk aldı resmen bu bana biraz saçma geldi.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

bu spoiler Flash dizisiyle ilgili!

birde flash 1 sezon boyunca ters flashi yenemedi arrow geldi bir ok attı adam yerle bir oldu. :D

çünkü o batman :D :D

yalnız usta sen sezon 1 i bitirmişsin 2 ye başlıcaksın laurel sezon 3 te black canary oluyo assainlerle dövüşmeye sezon 3 te başlıyo bence mantıksızlık şu an sende :D ama sezon 3 te de çok fazla mantık hatası var. örnek isteyene söylerim.

A.T.O.M özenti mi? Yıl olarak bile daha önce çıkmış bir karakter diye biliyorum ben...

Aynen, A.T.O.M, Iron-Man'in özentisi değil hatta Marvel'ın Ant-Man karakteri A.T.O.M'un özentisi

merak ettiğim üç şey var biri hawkeye vs green arrow diğeri A.T.O.M vs ıron man sonuncu ise deadpool vs deathstroke (Slade Wilson)

Sizler bu üç savaş hakında ne düşünüyorsunuz

mesela laurel salağı nyssa dan eğitim alırken sokak serserisine neredeyse kendini öldürtüyor ama bi şey olduğu zaman da' yıllarca ama yıllarca' profesyonel eğitim almış iki üç suikastçiyi indirebiliyor . çok ironik

likethesky biliyomusun bilmiyorum ama normalde laurel (black canary) green arrow daha üstün gibi gösteriliyo yani ona uygulanmaya başladığına göre

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık