"-seni öptüm. +biliyorum. ben de oradaydım." -the vampire diaries

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Arrow'daki mantık hataları

yeni konu aç Arrow'daki mantık hataları

Henüz ilk sezonu izledim ancak bir çok mantık hatası var.Sürükleyici bir dizi ilerleyen günlerde ikinci sezona başlamayı düşünüyorum ancak bu mantık hataları devam ediyor mu merak ediyorum.

adalet birliğinde arrow dizzisinde değil

Ramorambo sorunu kendimce yanıtlayayayım. Hawkeye vs Green Arrow demişsin. Hawkeye daha çok okçulukla alakalı ek iyi dövüşemiyor. Arrow yener kısaca. ATOM vs Iron man bunda gerçekten bi fikrim yok ikiside çok üstün teknolojide. Deadpool vs Deathstroke bunda bi DC di olmama rağmen bence Deadpool yener. Hem kılıcı hem silahı harika kullanıyor, yani en azından deathstroke'u yenebilecek kadar iyi.

artesia sanada bir cevabım var. Fark ettiysen arrow ras al ghuldan eğitim aldıktan sonra onu kolay yeniyor. Zaten batmani ras al ghul eğitti. Yenmesi o yüzden kolay oldu filmde. Bu fikrimi çürütürsen tek cevap kalıyor. Çünkü o batman !

ONU BUNU BIRAKIN DA ADAMLAR SENARYOYU hazır alıp önümüze süsleyip püsleyip koyuyor ama bizim türk dizileri yeni senatyolar yaratıyor. Bunun yerşne bşz de senaryoları hazır alsak mükemmel olmaz mı??

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık