"+lütfen gerçeği söyleyin doktor ne kadar zamanım kaldı? -on. +on mu? on ne? -dokuz..." -house m.d.

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > arrow haberler

yeni konu aç arrow haberler

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Arrow hakkında gelişmeleri,easter egg ve tahminleri falan buraya yazmayı düşünüyorum daha derli toplu durur. Sizde öğrendiklerinizi yazarak katkı verirseniz sevirim. Spoiler verebileceğimi sanmıyorum zaten bunları fragmanlardan çıkan haberlerden insanların tahminlerinden derlemeyi düşünüyorum Zira beklemek çok zor.
İlk olarak daha taze sayılır bu haber The Flash ve Arrow'a kardeş bir dizi gelecekmiş. Ray Palmer,Dr. Martin Stein ve Canary (Sara) bu dizide olacakmış. Gelecek sezonun ortalarında ekranlarda olması bekleniyormuş. Sara sanırım flashbacklerle dönecek yoksa öldü kız hoş son bölümde Shado'yu gördük tabi o Shado ise. Anam ölen ölü kalmıyor bir türlü the walking dead oldu birden dizi. Bir de bu üçlü enteresan duruyor.
İkinci olarak bunu daha önce bir yerlere yazmıştım 3. sezonun bitimine karakterlerden biri ölecek. Roy Harper ve Komiser Lance isimleri geçiyor. Roy'un ölmesi bir Diggle'in ölmesi kadar saçma olur. Tanıtımları izlediyseniz bilirsiniz Lance Arrow'un kim olduğunu öğrenecek. Bu durumda bence Lance ölmeli. Ama bir iddiaya göre Thea kiminle yakınlaşmaya çalıştıysa yada ona benzer bir şey o kişi ölmüş. Buna dayanarak Roy'un öleceğini söylüyorlar. Bu saçmalık bence sadece şok olmayın diye söylüyorum. Gerçi rahat olun Game of Thrones değil bu orada her an her şey olabilir.
Felicity'nin annesi geri dönüyor. Bence çok güzel olur kasvet kasvet ruhum karardı. Ayrıca Felicity Ray ile birlikte Central City'e gideceklermiş. Ama 17. bölüm fragmanında Arrow'un kim olduğunu öğrenen Ray sanırım Oliverin peşine düşecek. Felicity o saatten sonra Ray'e neden yardım etsin bilemedim bekleyip göreceğiz.
Bir de aklıma şu çok takılıyor Akio'nun annesi Tatsu comicslerde Katana karakteri aslında. Oliver onu şehre davet etmişti ama o gelmemişti. Tatsu'ya nolacak merak edip duruyorum. Bilgisi olan varsa söylerse çok mutlu olurum. O hep aklımın bir köşesinde duruyor.
Bunu zaten biliyoruz ama belki ayrıntıyı herkes görememiştir diye söyleyeyim dedim. Bizim Ras Al Ghul Arrow kılığında insanları öldürmeye başlayacak ya suikastçileri de Arrow kılığında şehre salacak. Komiser Lance sanırım bu olanlardan sonra Arrow'un peşine düşecek ve gerçeği öğrenecek. Yoksa son bölümde Arrow'a sadece kızgındı.
Şimdilik en güncel olanlar bunlar diğerlerini ya tahminler yada zaten biliyoruz.
Bir de şuna değinmeli bazılarımız çizgi romanlarda olanlarla dizidekileri karşılaştırıyorlar. Benim de gıcık olduğum noktalar var özellikle Ras Al Ghul'un Arrow kılığında insanları trolleme sahnesi beni benden aldı. Ama o çizgi roman insanların isteklerine göre değil onu yapanların isteklerine göre şekillenir. Ama dizi başka bir şey. İnsanlara istediklerini vermelisiniz. Anladığım kadarıyla çizgi roman materyalleriyle senaryo yazılıyor. Yani comiclerle dizi farklı ilerliyor. Zaten öyle olmasaydı Oliver bu kadar kasvetli biri olmazdı, Ras Al Ghul Olivera değil batmana yerine geçmesini söylerdi, Oliver belediye başkanı falan olurdu Laurel dururken Felicitye gerek kalmazdı. Hayal kırıklığı yaşamayın diye söylüyorum.

Arrow'la Flash'a kardeş dizi geleceğini herkes biliyordur artık. Bu diziye yeni bir süper kahraman daha eklendi : HAWKGIRL!!
Ama hangisi? Biliyorsunuz Hawkgirl ismini birden fazla kişi kullandı. Habere göre Kendra Saunders hanım kızımız olacakmış. Dizide Saunders'ın soyu yüzyıllardır reenkarnasyon geçiriyor olacak ama kızımızın bundan haberi sonradan olacakmış. Savaşçı ruhuyla birlikte kanatları da çıkınca tam bir Hawkgirl olacak.
Bu yeni dizide televizyonda görülmemiş üç yeni kahraman eklenecekti. Geriye kaldı iki... Ben hala Wonder Woman bekliyorum gelmek bilmeyen otobüsü bekler gibi.
Biliyorsunuz bu adı belli olmayan dizide The Atom, Captan Cold, Canary, Victor Garber ve Caity Lotz gibi isimleri görebileceğiz.
İddiamı yineliyorum: Televizyona Justice League geliyor. Hem de öyle böyle değil. Çünkü ben her ne kadar Marvel'in DC çakması olduğunu düşünsem de DC Marvel'i sinema sektöründe biraz zor yener. Comics satışları ortada. Televizyondan destek şart kısaca.

Bu haber beni şaşırttı. Bizim yakışıklı Arrow'u canlandıran Stephen Amell, Ninja Kaplumbağalar 2 filminin kadrosuna katıldı. Casey Jones'u canlandıracak olan Stephen Amell bu rol için 5 kişiyle yarışmış. Film 6 Haziran 2016'da sinemalarda olacak. Biliyorsunuz Ninja Kaplumbağaların çirkinliği bayağı olay olmuştu. Ne yalan söyleyeyim acayip ürkütücüsü tiplerinin altında yaptıkları esprileri pek gülerek karşılayamadım valla. Bizim zamanımızın Ninja Kaplumbağaları daha sevimliydi. Ama sırf Stephen Amell için gider izlerim. Zaten Felicity'den fayda yok.

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık