"+nasıl bir şey bu aşk? -biraz kafa sikici dürüst olmak gerekirse." -skins

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Ra's Al Ghul'un Abartılması

yeni konu aç Ra's Al Ghul'un Abartılması

Bu dizide Ra's Al Ghul'u çok abartmadılar mı? Adamı öyle bir anlattılar ki... Sanarsın

Ras'al Ghul'un abartılması gayet normal. Gölgeler birliğinin lideridir. Batman çizgi romanları hakkında bilgin yok sanırım. Bence biraz okumalısın. Ya da "Batman" serisini izleyip az da olsa bilgi sahibi olabilirsin.

Kardeşim Ra's Al Ghul 600 yıl yaşamış ve daha kaybetmemiş ne olacaktı 5 senelik tecrübesiyle oliver mı yenecekti, Oliver Ra's Al Ghul'un yanında dünkü çocuk kalır. Tabi bu durum şuan için geçerli ;)

Aynen bu durum şu an için geçerli sonuçta Oliver bu bir yolunu bulur.

aga batman yoksa neden ras al ghul var anlamadım madem ras al gul var koy batmani de o zaman

#keremyelken oldu bide oliver'ide Batman eğitsin. :D

yeni bölüm nerde yeter lan saatler oldu

batmanın dizide gecmısını ıstedı ekıp ama bırakın gelmesını dızıye adının dahı dızıde sayıklanmasını yasakladı haklarını elınde bulunduran sırket. suan adını hatırlayamadım yanlıs bılgı vermek ıstemedım o yuzden yazamıyorum tekrar rastgelırsem buraya eklerım. ayrıca ras'al ghul cızgı romanda cızgı dızıde mermıyı kılıcla kesen adam vuramıyorsun adamı ne demek abartılması. eger arrow yenerse abartı olur kı dızını devamı ıcın yenıcek. batmanın yenemedıgı adamı arrow yenıcek olması asıl abartı. kı bu adam olumsuz gıbı bırsey 600 kusur yasında herıfe kılıc soksak lazarus atlar geri dirilir ki arrowla dovusunde yaptıkları daha hıcbırseydı gercekcı olurlarsa ıkıncısınde bu kadar bıle sansı olmaz arrowun. cunku okursanız o bolumlerı hep justıce league bır araya gelıyor adamı durduruyorlar olduremıyorlar tek basına arrowun bu kadar ezılmesıne sasırmayın.

@emrekılınç açıklamayı Warner Bros yapmıştı

Anlamıyorum ras'al ghul nasıl 600 yaşında oluyo ? Saçma geliyor.(Sanki dizide her şey normalde sadece bu saçma :D )

Ra's Al Ghul'u yakın dövüşte sadece iki kişi yenebilir : Batman ve Deathstroke

Yukarı Çık