"Geçmişi ne kadar derine gömdüğün önemli değildir. Geri gelir." - Frank Underwood

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Ra's Al Ghul'un Abartılması

yeni konu aç Ra's Al Ghul'un Abartılması

Bu dizide Ra's Al Ghul'u çok abartmadılar mı? Adamı öyle bir anlattılar ki... Sanarsın

@Green aynen baktım warner brosmus. ne gereksız bırsey batman vs superman dıye bırseye ızın verıyor ne var arrow gıbı karakterlerı felsefesıne ınerek anlatan bır dızıye ızın yok. tek dertlerı para. bu @hunter_zolomon aynen kardes bende oyle dusunuyorum batman onun ogrencısı zaten ama adamın damadı bırsey yapacagını zannetmıyorum yanı aralarında sorun olmaz malum thaliadan çocugu var. deathstroke zaten wolverıne ile özel kuvvet askerı karısımı bırsey ölmüyor duelloda yenebılır ama oda olmuyor kızlarından bırı öldürüyor. ama hangısı suan hatırlayamadım thalia zaten dizide yok nyysa o yüzden orasının hıkayeyle aynı olmasının ımkanı yok. daha ayrıntılı bılgı ısteyen batmanın babil kulesı adlı cızgı romanı okuyabılır. herıf turkıyeyede saldırmıs bır ara arabıstanda yasamıs o yuzden bu ısımler yanı ras'al ghul vs arapcadan gelıyormus. O degılde ne kadar DC fanı varmıs sitede yok mu grup kurma olayı falan kuralım olmadı yazalım ısteyelım admınlerden olmaz mı beyler ? :)

DC fanları ama Ra's'ın ne kadar sağlam bi karakter olduğunu bilmiyolar.. bu adamı zorlayabilen tek kişi Batmandir. bakın dikkat edin yenmek demiyorum.. he yenmiştir sonralar da baya tecrübelendikten sonra ama bunun dizide oliver için olması için 25. sezona kadar gitmemiz gerekir :D bu arada @emrekılınç arkadaşa katılıyorum..

Ne kadar saçmalıyosunuz ya Oliver hiç bir koşulda hiç bir şekilde Ras ı yenemez batman in sinema serisinde Ras çok çok çok güçleştirilmiş bir karakter adam tek başına jl i aynı anda yenen birisi Batman de yenemez zaten Ras ı. Ras Al Ghul'u öldüren kişi Deathstroke oda bir dahaki bölümde geliyor zaten

pardon güçleştirilmiş yazmışım güçsüzleştirilmiş olucaktı

''Yalnızca bir öğrenci ustasını yenmeyi düşünebilir.'' Dizinin yönetmenleri bir sonraki bölümde deathstroke'u göreceğimizi belirtmişti işler kızışacak sanırım ra's al ghul'un sonu yakın veya ortadan kaybolması gibi bir şey...

@HolyKhal @kizilaslan ikinizede katılıyorum bir forumda yazdım arrow sevdalıları kızmıstı bana bır kac yabancı forumda gezerken gordum adam sey demısler zaten baştan Ra's al ghul gırmesı sacmaydı arrowdan guclu ustelık olumsuz olan bır adamı nıye dızıye soktunuz dıye . ustelık bas kotu olarak. hanı flash bır bolum gırdı cıktı o kadar. ama adam sezonun kotu karakteri. bence bır sekılde olayı cozucekler yoksa baska ıhtımalı yok olıver olmustu ra's ı tekrar duelloya cagırmasına ımkan yok. savasarakda koskoca bırlıgı yenemeyeceklerıne göre hayır karsılassa oliver ve yense bızım ınsanımızın cogu bu hıkayelerı bu dızılerden fılmlerden gorup arastırıyor okuyan cok az ama yurtdısında dızı fanları ozellıkle DC den dolayı itibar kaybına ugrayacaktır. dızının senarıstlerıde bunu dusunmustur tabıkı. Benım tahmınım Ra's al ghul bu olayı malcomun yaptıgını bır sekılde ogrenıcek ve aılesını yanı theayı korudug ıcın olıvera saygı duyup affedıcek malcolmuda parca parca eder bu olayda boyle kapanır.

aynen comicleri yansıtırken hatalar olsada ra's gibi bi adam oliver'a mağlup olmaz.. o yüzden bi orta yol bulunacaktır..

Ra's Al Ghul'un abartıldığını hiç düşünmedim. Thea "Ra's fear us." dediğinde kahkalarla güldüm. Adam ölümsüz gibi. 600 yıldır yaşıyor.

Abi burda işin ilginç kısmı ironi. bak şimdi deathstroke ra's başkanı yener diyosunuz oliver'ın yenme ihtimali yok diyosunuz güzel. İkisi de mantıklı. Fakat abi Oliver mirakuru enjekteli haliyle Slade'i indirip öldürme şansı olup öldürmedi ve adamı yendi. yani karıştı biraz ama sonuç oliver>slade slade>ra's al ghul ra's al ghul> oliver falan filan yani

@Failcity dizi gerçek hikayeye göre ilerlese deathstroke u yanı sladedıde yenmesının ıhtımalı yok olıverın. cunku hıkayenın bırınde slade , wally west hawkman elongated man black canary atom ( ki kendisi iron man benzeri bir super kahraman bılıyorsunuz ) kyle rayner zatanna ve green arrow yanı bızım adamında ıcınde oldugu ekıbı tek basına yenıyor. Tabı bu hıkaye boyle yanı gercekte yazsalar yenebılır dızıde yapıldıgı gıbı degıstırdıler oldu. mesela soylede bırsey var. bır ara superman kafayı yıyıp kotu olmustu onu durduranda green arrow olmustu. kriptondan ok yapıp uzaktan kalbıne saplamıstı. yanı yazılanlar hakkında konusuyoruz burası dızı tam orantılı gıtmıyor herseyde olabılır.

Yukarı Çık