"einstein 'iki şey sonsuzdur' demiştir. evren ve aptallık. ben şahsen aptallığın sonsuz olduğuna tanık oldum." -teen wolf

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Ra's Al Ghul'un Abartılması

yeni konu aç Ra's Al Ghul'un Abartılması

Bu dizide Ra's Al Ghul'u çok abartmadılar mı? Adamı öyle bir anlattılar ki... Sanarsın

Ra's gibi bir adam yanılmaz zaten. Oliver'ın boğazını kesip atabilirdi. Ancak Karın boşluğundan kılıcı saplamayı tercih etti. Oliver'ın masum yere ölmesini istemedi bence. Ra's bilge bir adam çizgi serisinde de. Bence Ra's olayı çözülür. Ama bu çözüm Ra's ın ölümü şeklinde olmaz bence.

Bence Ra's Al Ghul Oliver'a acıdı çünkü adam çizgiromanında mermileri kılıçla kesiyor, Oliver'a acıdı azcık vurmasına izin verdi :D

Batman ilk filminde Rası 4 dakikada halletti izleyen bilir yani tam yenmek denemez ama

Ra's ölümsüzdür bence Oliver da hic bir sekilde yenemeyecek ama orta bir yol bulacaklar ve ikisi de önüne bakacak birinin birini yenecegini zannetmiyorum yani Ra's ölmez Oliver'ın pesini bırakacagı bi durum olacaktır kesinlikle

D.

Ra's Al Ghul'u abartan yok.Oliver'ın yenmesi saçmalık olur.Başka bir yol bulsunlar...

Allah Allah arkadaş çizgi romanları şey etmeden geliyorsunuz ya buralara. DC evreninde yakın dövüşen her eleman Ra's Al Ghul'un elinden geçmiştir. Green Arrow yenemeyecek Ra's ı bunun garantisini verebilirim. Ki o dağın tepesinde yaptıkları kavga orjinalinde Batman vs Ra's Al Ghul arasında yapıldı ve Batman öldürmedi yendi fakat öldürmedi.

D.

@Burakhan007 Batman kaç dövüş sanatında ustalaşmış araştırın

Ben birebir dövüşte Ra's Al Ghulu indiricek adam tanımıyorum beyler bilen varsa söylesin :). Süper güç haric :D

Yukarı Çık