"hakikat, yalanlarda başlar..." -house m.d.

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Dizi nasıl başlamalı mıyım ?

yeni konu aç Dizi nasıl başlamalı mıyım ?

Nasıl dizi ? Yani cidden denildiği gibi iyi mi ? Açıkçası yaşlı bir başrol ile sıkıcı bir uyuşturucu konulu klasik Amerikan dizisi gözüyle bakıyorum şu anda.Ama bu dizi nereye gitsem karşımda arkadaş.Mesela GOT da öyleydi 2.5 sezon izledim bıraktım.Bu nasıl neyse yazarsanız sevinirim teşekkürler.

Breaking Bad izlemeyen dizi sever olmaz.Kült'tür bu kült

dizi güzel başlamalısın 1. sezon biraz sıkabilir ama diger sezonlar daha iyi

HERKESE YORUMLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :) Hepsini okudum.Kararımı verdim başlamıyorum diziye.Dramdan bahsedenler için Dram seviyorum benim için fark etmez ama bu dizide çok fazla sıkıldım.Neyse teşekkür ederim başka dizilere başlayacam sonuçta dizi yani en fazla ne kaybedebilirim ? Hiç bir şey herkse teşekkürler iyi seyirler.

Dizilaba da böyle bir konu açma fırsatı verdiği için teşekkür ederim.Bir dizi izlemekten daha fazlasını yapabiliyoruz.Teşekkürler.

Ben güzel bir finali olur diye izliyorum.

Bence herkesin izlemesi gereken bir dizi evet 1. sezonda bende fazlasıyla sıkıldım izlerken ama ilerledikçe heyecan gittikçe artıyor. İzleyin Pişman olmazsınız.

ne kadar saçma soru sırf yazmak için yazmışsın belli. başal işte sani ölücen. millete izlediğini duyurmana gerek yok. tamam. anladık.

B.B

Bu tür dizileri sevmiyorsan izleme....Sonra kötü diyorsunuz

sakın izleme şimdi bütün işlerini bitir yeni bir aile kur emekli ol ve sadece 2 haftaya breaking badi izle ve hayatının en değerli anlarını yaşa.

Doctor Who Candır Aq Onu İzle Sen

İlk 2 sezonu sıkılarak, hatta ilerleterek izlemek zorunda kaldım. Sonra toparlanıyor. Ama bana göre BB her zaman abartılmış bir dizi olarak kalacak. Tamam kötü değil evet ama efsane de değil bence.

Yukarı Çık