"insanların ‘ama’ kelimesinden önce söylediklerinin hiçbir önemi yoktur." -game of thrones

Breaking Bad tartışma forumu

yeni konu aç Sıkıcı

Arkadaşlar o kadar övülüyorki başlayayım dedim ama o kadar sıkıldımki anlatamam övüldüğü kadar yok bence

ya aslında ilk iki sezon giriş gibi olaylar sonradan ilerlemeye başlıyo tabi yinede kişinin kendi ilgi alanına kalmış birşey biraz yavaş ilerliyo.

:)) hayatımda izlediğim en güzel dizi başlarda sıkılacaksın da ilk sezonda hemen ne bekliyorsunuz ki evet yavaş ilerliyor ama şahane bir dizi bence almadığı ödül kalmadı.

Aslında konu 4.sezon 8. bölümde sonra başlıyor sabırlı olman lazım

İNATLA DEVAM ET

Ay izleme o zaman be ''övüldüğü kadar yok bence''ymiş. Breaking Bad izlemek her yiğidin harcı değil güzelim iyi günler..

Sıkılabilirsin ben 4 sezon izledim 5ci sezonu 6 ay sora felan bitirdim 2 günde tabi şahsen izledigim 30 blmem kaç dizi arasında ilk 5 girebilcek ancak ''dünyanın en iyisi'' lafına uyabilcek bir dizi degildi ince ayrıntıları görbeilmek lazım ki ben bir kaçımı görüp bir kaçını yorumlarda gördüm genel olarak oyunculuk üst düzeyde bir dizi 10/9

Devam et inan bana pişman olmayacaksın ilk 1-2 sezon sıkıcı ama sonrası kesinlikler sürükleyici her bölüm sonunda bir daha ki bölüm de ne olacak düşüncesi içerisinde kalıyorsun :))

Diziyi bitirince o ilk sezonlarıda anlayacaksın o sezonlar başlangıçtı, bir yerden sonra sadece ilk sezonda olmuş olmayı dileyeceksin sakin olunan zamanları çünkü sonda o kadar şey düşünüyorsun ki.. diziyi bitiren herkes benim kadar düşünmüştür baştan sona eminim şu yüzden şöyle oldu falan filan...

ilk öyle sıkıcı geliyo ama sabredip izledikten sonra dizinin gidişatı seni ödüllendiriyo gibi olayların gelişmesi kötü karakterler felan devam etmelisin

4 sezona gelince bunu dediğine pişman olacan gerçi ben 3. sezondan itibaren baya sevmiştim

konuya abone kullanıcılar 17

Yukarı Çık