"herkesin hayatına kimse karışamaz." -bir dost

Breaking Bad tartışma forumu

yeni konu aç Sıkıcı

Arkadaşlar o kadar övülüyorki başlayayım dedim ama o kadar sıkıldımki anlatamam övüldüğü kadar yok bence

yok bırakma devam et, yok konu kalite, yok puan iyi, sallamayın artık. dünyada aventur dizilerin meraklısı o kadar çok konudan muaf insan varki. imdb ye bir hesap açıyorlar, of allahım ya rabbim ekşın oy allah allah uyuşturucu mafya. bu kadar malın bir araya gelip imdb de böyle saçma sapan sıkıcı sıradan dizileri hemde içeriğinde ince göndermeler olsa bile anlayamadığı halde 10 puan bu 10-10 diye bodozlama yükseltip sonradan da itin gtne soktuğu dizidir. şöyle düşünün çok iyi bir kore filmi ve çok iyi bir amerikan filmi var sizce en çok puanı hangisi alır ve neye göre alır? Yukarıda yazdığım gibi, oylama yapan mal sayısına göre.

bu arada sizin 3ncü sezon tezinizi çürüteyim ayak üstü. dizi sizin bile aynı fikre kapıldığınız iğrenç bir ilk sezonu 9.6 puan aldı

4.sezon 10.bölümden sonra beni etkilemeye başladı dizi. öncesi için bnde sıkılıyordum

Devamlı aksiyon hayal ettiysen sıkıcı gelebilir baştan sona kadar mantıklı ilerleyen harika bir dizi devam et pişman olmazsın.

DÜNYADA GELINCE YAPMAN GEREKEN 2 ŞEY
1-Breaking Bad Bitirmek
2-Ölmek

aynen bencede bende baya övülen bi diziydi ve 3.sezonun 4. bölümündeyim ve olmadı yani neden bilmıorum ama olmuo

Dizinin tamamını izlemeden "övüldüğü kadar yok" demek doğru değil bence. Dizi dram dizisi. Yani aksiyon beklemeden izlemek gerek. İlk sezon biraz sıkabilir, devam et.

sensin sıkıcı shjxhsjx baslarda bırakmıs biri olduğunu göz önüne alırsak biraz erken konusmussun bi 3. 4. sezona kadar filan gel sonra yazarsın değisen düsüncelerini :)

konuya abone kullanıcılar 17

Yukarı Çık