"gerçek sadece bir algı meselesidir." -fringe

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Yeni baslayacak olanlara negatif bir tavsiye hemen baslamayın...

yeni konu aç Yeni baslayacak olanlara negatif bir tavsiye hemen baslamayın...

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Piyasada çok daha iyi diziler var. Narcos, vikings , g.o.t, sherlock vb size oncelikli tavsiyem bu dizier...
Arkadaslarımın zorlamasıyla basladım, zorlamasıyla bitirdim koskoca diziyi bir tek meksikadaki bölümler hosuma gitti, dizinin 2 tane bölümü var deli sacması bi bolum sadece birbirlerine yastık atarak itiraflar ile gecti baska bir bolum ise sinek kovalayarak. Anlayacağınız dizi anlatılana gore tam bir hayal kırıklığı...

Walter'ın evrimini anlamamış,Jesse'nin ne hale geldiğini görememiş.Bir ailenin ne halden ne hale gelebileceğini gözlemleyememiş.Sadece kan ve vahşetten zevk alan bir izleyicinin yorumları.Dizi mükemmel.Boş yorumlara aldanmayın..

Boş izlemişsin.

nerenizle izliyorsunuz şu diziyi anlamıyorum

Hayatinizda dizi izlememissiniz siz illaki kan ile alakasi yok mr.Robot 10 basar bu diziye

Dizi yorumları okurken de yorumlayan kişiye bir göz atın. Wampire Diaries , Teen Wolf , Pretty Little Girls falan izleyen tiplerin tartışılmayacak dizilere yorumlar yapması boş. Saçma sapan konuşmanın alemi yok. Bu diziyi izlemeden kimse yabancı dizi izliyorum demesin. Yaş ortalamasının yüksek olması iyiye işarettir ;)

Yabancı dizi izliyorum diyebilmek icin dizi kovalayan biri daha :) Yas artıyomu bilmem ama zeka ortalamasının dustugune eminim. Dizideki mantıksızlıkları sana bir bir anlatmak isterdim ama buna vakit ayırsam bile anlayabilecek bi kapasite zor gorunuyo burdan malesef

lan sen ne dediğinin farkında mısın amınakodumun gavatı

Bencede izleme sen :D

Teen wolf la kıyaslama yapmanıza gerek yok bence çünkü ayı kategori de bile değiller sıkı bir teen wolf hayranıyım ama BB ye de bayılıyorum

Kazandıkları ödüller

2008, 2009, 2010, 2012, 2013, 2014 yıllarında Emmy Ödülü, Satellite Award, Prism Awards

Breaking Bad (En İyi Dizi)

Outstanding Single-Camera Picture Editing for a Drama Series - "Pilot"

En İyi Drama Bölümü - "Pilot"

Best Drama Series Multi-Episodes Storyline (1. sezon)

Outstanding Single-kamera Picture Editing for a Drama Series - "ABQ"

Drama dalında En iyi Erkek Oyuncu 4 defa , En iyi erkek oyuncu dalında 1 defa
Bryan Cranston

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında 3 defa Aaron Paul

En iyi Kadın oyuncu dalında 2 defa, Anna Gunn

Yetmediyse al kardeşim imdb puanı
http://www.imdb.com/title/tt0903747/?pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2240083562&pf_rd_r=08WZ17WP250RJQ4PNK7Q&pf_rd_s=center-1&pf_rd_t=15506&pf_rd_i=toptv&ref_=chttvtp_tt_3

Yani diyeceğim o ki sen beğenmemiş olabilirsin ama bu kadar ödül ve başarı kazandılarsa demek ki güzel bi iş çıkartmışlar o yüzden kötüleme bence insanları da mahrum etme

Yukarı Çık