"şeytan ayrıntıda gizlidir." -hannibal

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Yeni baslayacak olanlara negatif bir tavsiye hemen baslamayın...

yeni konu aç Yeni baslayacak olanlara negatif bir tavsiye hemen baslamayın...

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Piyasada çok daha iyi diziler var. Narcos, vikings , g.o.t, sherlock vb size oncelikli tavsiyem bu dizier...
Arkadaslarımın zorlamasıyla basladım, zorlamasıyla bitirdim koskoca diziyi bir tek meksikadaki bölümler hosuma gitti, dizinin 2 tane bölümü var deli sacması bi bolum sadece birbirlerine yastık atarak itiraflar ile gecti baska bir bolum ise sinek kovalayarak. Anlayacağınız dizi anlatılana gore tam bir hayal kırıklığı...

adam haklı çok abartılmış bi dizi çok yavaş ilerliyo ve sıkıcı izlerken bi süre sonra ileri sardığım tek dizi benim

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

öncelikle piyasa da bu diziden daha iyi diziler var tabi ki önce herkesin kendi görüşü bu demek değil ki bu dizi kötü gerçekten anlatılmak istenilenleri anladıktan sonra çok şey katabiliyor öncelikle o sinek sahnesine saten kötü diyorsanız dizi yi orda bırakın izlemeyin zira anlamak için değil izlemiş olmak için izliyorsunuz saten sinek orda vicdanı temsil ediyor jane nin ölümüne walter ın sebep oluşu onun yüzünden uçak kazasının gerçekleştiğini aynı zamanda yüzlerce insanın ölümüne neden olduğunu düşünmesi sesi titreyerek itiraf etmeye çalışması edememesi o gün evden çıkmadan ölseydim o zamandan sonra tek bir saniye bile yaşamak istemiyorum derken çektiği o vicdan azabı sadece bunların farkında olamayacak oluşunuz neyse bölüm bitsin diye izlerseniz anlayamayacağınız çok şey var devam edin maksat yabancı dizi izliyorum havaların da kalın

sherlock, narcos ve got'la bu diziyi karşılaştırarak zaten saçmalamışsın :) Karşılaştırdığın dizilerin birbiriyle alakası yok:) bu tip dizileri sevmiyorum de geç IMDBsi 9.6 olan dünya çapında çok büyük bi kitleye ulaşmış bir dizi için bunları söylemek biraz şov bence ki bunları diziye yeni başlayacak biri olarak söylüyorum :)

O deli saçması dediğin bölümler, dizinin bütçe sıkıntısından kaynaklı çekilmiş bölümler. Ayrıca Walter White'ın kırk dakikada sadece sinek kovalamasını izlemek senin yorumladığın beğendiğin dizi bölümlerinden daha fazla keyif vermişti bana. Zaten ben şunu anlamıyorum, final yapmış bir dizinin imdb puanı 9.6, insanlar diziyi bitiriyor benim gibi altıncı yedinciye izleyip bölümleri ezberliyor. Böyle bir başlık açmak neyine? Beğenmedin belki, niye böyle insanların gözünü korkutuyorsun? Uzattım biliyorum, ama başlık ve insanlara yazdığın küstah cevapların beni inanılmaz sinirlendi. Son olarak şöyle diyorum, deli saçması olan dizinin bazı bölümleri değil senin açtığın başlıktır.

Hayatında ilk defa yabancı dizi izleyince boyle sikik sikik konusuyosun demekki

(Lafım kufurlu yorum yapan denyolaraydı)

bence çok konuşmayında şu yukardaki dizi laboratuvarı kısmına tıklayın karşınıza il çıkana bakın

Narcos ve Viking'i Breaking Bad'e tercih ediyorsan sorun sendedir.Bence acilen yorum yapmayı bırakmalısın

Saydığın dizileri ben de çok severek izliyorum ama Breking Bad'le karşılaştırmak aklımın ucundan bile geçmedi hiç. Tepki gösteren insanlara da kızma bence çünkü bu konuyu açarken gayet iyi bilmen gerekirdi bu tepkilerin geleceğini. Sonuçta dünya çapında başarısını kanıtlamış ve bir çok insanı kendine hayran bırakmış bir diziye laf atıyorsun. Kendini komik duruma düşürüyorsun sadece...

Kardeş dedikleri gibi sürekli kan falan arıyorsan izleme zaten dizin bulunduğu dal dram öncelikle ve sürekli aksiyon olamaz zaten.Bu geçirdikleri olayları inceleyebilsen çok güzel bir dizi ama geçmiş olsun artk.

Yukarı Çık