"sende sessiz kalma yeteneği var. bu da seni paha biçilemez bir arkadaş kılıyor." -sherlock

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Yeni baslayacak olanlara negatif bir tavsiye hemen baslamayın...

yeni konu aç Yeni baslayacak olanlara negatif bir tavsiye hemen baslamayın...

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Piyasada çok daha iyi diziler var. Narcos, vikings , g.o.t, sherlock vb size oncelikli tavsiyem bu dizier...
Arkadaslarımın zorlamasıyla basladım, zorlamasıyla bitirdim koskoca diziyi bir tek meksikadaki bölümler hosuma gitti, dizinin 2 tane bölümü var deli sacması bi bolum sadece birbirlerine yastık atarak itiraflar ile gecti baska bir bolum ise sinek kovalayarak. Anlayacağınız dizi anlatılana gore tam bir hayal kırıklığı...

şaka gibisiniz ya konu breaking bad gördüğüm en güzel ve en kaliteli dizilerin başında geliyor siz kaybedersiniz

başlığı açan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. profilindeki takip ettiği dizilerden zevkinin ne kadar sağlam olduğu belli. hayatında 3-5 dizi izlemiş ergenlerin gazı sadece. şunu unutmayın popüler, ödül almış bir dizi illla efsanedir die bi kaide yok. 300 film 50 dizi bitirmiş biriyim sakın 3-5 senelik dizi arşivinizle sallamayın, ezilir kalırsınız.

gameofsherlockvinci bu yorumundan sonra izle dediğin diziler arasında izlemediklerime hayatta başlamam çok enteresan bi kafa yapısı :)

Ergen dizilerini izlemeye devam et Breaking Bad seni aşar kardeş.

Bu dizi aksiyon veya savaşlı bir dizi değil anlamamıssın herhalde

yaa herkesin sevdiği diziyi sevmiyorum diye yazayımda hava atayım beni cool sansınlar

Diziyi hiç izlememiş biri olarak yazıyorum.Elliyi geçik bir sürü dizi izledim.Ve çoğunun türünün birbiri ile alakası yok.Komedi,dram,fantastik,korku,vb. Arkadaşlarımın önerisi ile başladığım diziler de oldu ve onların çok övdüğü bazı diziler şahsen beni sarmadı.Demem o ki sen beğenmiyor olabilirsin ama bu insanlara dizinin anlatılanlara göre 'hayal kırıklığı' olduğunu söylemeni gerektirmez.Senin o önerdiğin diziler de bana boş gelebilir.Kısaca senin beğenmemen diğer insanların da beğenmeyeceği anlamına gelmez.Herkesin zevki farklıdır.Dram dizisi sevmiyorsan git aksiyon izle.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Açıkçası görüşüne saygı duyuyorum sonuçta herkes her diziyi beğenecek diye bir şey yok kimi romantik sever kimi bilim kurgu kimi polisiye kimi basit sever kimi detaylı.ANCAK önemli olan insanın izlediği dizide ne anlatılmaya çalışıldığını anlamasıdır kimilerinin zekası yetmez (Lütfen Alınmayın) kimileri bir diziye bu kadar kafa yormak istemez ama bana kalırsa bu dizide çok şey var gerek bir kimya öğretmeninin evrimi gerek bir aile bağlarına neler olabileceği gerek bir insanın ailesi için başladığı yolculuğu yaptığı hatalar veya tercihler sonucu nerelere gelebileceği nelere mal olabileceği bunlar hep sindirilerek ve düşünülerek anlanabilecek mevzular o yüzden bu diziye başlayıp ta 2-3 günde bitirince ben diziyi bitirdim bir şey anlamadım anlatılanın aksine ÇOK KÖTÜ vb. tabirlerde bulunmak çok yanlış olur bu dizi yavaş yavaş sindire sindire düşüne düşüne izlenmesi gereken bir dizi dizide bir karakterin yaptığı seçimin nelere mal olabileceği o kadar iyi anlatılıyor ki mesela dizideki olaylardan birinden örnek vereyim DİKKAT SPOİLER Walter'ın Jane'i kurtarmaması ve ölümüne izin vermesi sonucunda Jane'in babası iş esnasında dikkatini veremediğinden dolayı bir uçak kazası yaşandı ve buda yüzlerce insanın ölümüne sebebiyet verdi yani bu dizi insanları ve yaptığı seçimlerin sonuçlarını oldukça detaylı bir şekilde bize sunuyor.Buraya kadar okuyan varsa uğraşıp ta okuduğunuz için teşekkürler
NOT:Bunların hepsi benim düşüncelerimdir her insanın farklı düşünme hakkı ve özgürlüğü elbet vardır.

Yukarı Çık