"+sevgili tanrım, bütün bunların parasını biz ödedik, hiçbir şey için teşekkürler!" -homer simpson

Fear the Walking Dead tartışma forumu

Tüm Forumlar > Fear the Walking Dead > Dizi Güzel mi ? Değil mi ?

yeni konu aç Dizi Güzel mi ? Değil mi ?

Dizi bence çok güzel fakat nasıl takip edebilirim birisi yardımcı olursa sevinirim.

Şu beğenmeyenler neye göre beğenmiyor :D Abi tamam 5 sezonluk reis diyebileceğimiz Daryl reis Rick reis Gleen reyis gibisinden 5-6 tane isim var sırf TWD onlar için bile izlenir.Ama şu diziyede haksızlık etmeyin la.Adamlar ne güzel dizi yapmış.Bak görün zombi yayılsın bunlar neler neler yapacak.TWD de yapmak istedikleri senaryo gereği yapılamayan her şey bu dizede olacak.Tek kötü yanı ben TWD de 3.5 sezon ard arda izledim o iyi olmuştu gerisini bende herkes gibi beklemiştim.Bunu da 0 dan başladık 4 haftadır bekliyoruz.Zaten geçen hafta serefsizlik yaptılar 1 bölümümüzü yediler.Güzel dizi beğenmeyen de lütfen izlemesin dizinin kalitesini düşürmeyin daha fazla.

Abone ol butonu olayı çözülmüş ama böyle sorun yaşayanlar varsa başka sebebi reklam önleyici uygulamalardır bunlar adblock,adguard,adbl gibi tarayıcıya kurulan eklentilerdir onları bu sitede devre dışı bırakırsanız sorun çözülür.

bence bir diziyi efsane yapan ilk bölümünün güzel olması değil tabiki ilk bölümden sezdirmeli ki bu dizide bunu yapmış. fakat efsane olmasını sağlayan bölüm bölüm üstüne bi şeyler katması ve senaryonun dahiyaneliği. twd zaten akıllıca işleniyor bundan da o tarz beklentilerimiz var ki bence beni twdden daha çok korkuttu. bilmiyorum twdnin başında da korkmuştum ama bunun havası farklı gibi.

sevmeyenleri anlıyorum ilk bölüm biraz fazla durgundu ama hemen sevmedim tutmaz yorumları neden ?

konuya abone kullanıcılar 17

Yukarı Çık