"çünkü ben seninle bir gün bile konuşmayınca o gün hiç iyi geçmiyor." -how i met your mother

Friends tartışma forumu

Tüm Forumlar > Friends > Friend mi How ı met your moher mi ?

yeni konu aç Friend mi How ı met your moher mi ?

ya şimdi bu ikisinide izlemeyi düşünüyorum ama hangisine önce başlasam bilemedim yardımıcı olursanız sevinirim

1994-2004 yapımı olduğundan FRIENDS biraz daha durağan ama bence HIMYM'dan daha iyi o yüzden FRIENDS'e başla ilk daha eski hem sırayla izlersin :)

saol valla bi baktım öyle bi 8. bölüme gelmişim gayet güzel yani saol önerin için :)

Friends dizilerin en iyisidir.Hiçbir diziyle karşılaştıramazsın:)

how ı met your mother üstüne tanımam kesinlikle hımym ı izlemelisin aynı zamanda

friends sit-comların nirvanasıdır. Himym kesinlikle kötü bir dizi değil fakat ilk 3 sezondan sonra bozduğu bir gerçek. Friends'den daha iyi bir sit-com kolay bulamazsın.

Ya zaten ikisinide izlemeyi düşünüyodum sadece önce hangisine başlıyım diye sordum da friends e başladım bi günde sezonu bitirdim gayet güzelmiş :)

Bence ikiside efsane dizilerdir. Friendsle başla izlemeye,, bitince HIMYM'e başla. Ayrım yapmaya gerek yok.Zevk almaya bak dizilerden. Tavsiye olarak yavaş yavaş izle birden bitirme :)

Valla kardeşim olmuyo ki öyle ya çok güzel :)

aynı konuyu düşünürken bunu görmek mutlu etti sayende bende fikir almış oldum

friends

Yukarı Çık