"geçmemize izin ver yoksa kendimi vururum!" -doctor who

Friends tartışma forumu

Tüm Forumlar > Friends > Friend mi How ı met your moher mi ?

yeni konu aç Friend mi How ı met your moher mi ?

ya şimdi bu ikisinide izlemeyi düşünüyorum ama hangisine önce başlasam bilemedim yardımıcı olursanız sevinirim

Bu soruya beynim olmadan bile doğru cevabı verebilirim BARNEY STİNSON ! HIMYM

It's always sunny in philadelphia

ikisininde ilk bölümünü izle. hangisi sararsa ona başlarsın. muhtemelen hımyme başlayacaksın :D

Friends tabiki himym sitcom yoklugundan yapılıp friends üzeriden yola çıkılmıştır alt yapısı friendstir o dizinin soruyorum sana bir dizinin taklidi o diziden daha iyi olabilir mi):)

İlk himym izlemiştim ve halen en sevdiklerimden biridir. Friends de öyle

kesinlikle friends. zevkler tartışılmaz ama bana kalırsa sadece friends izlemeyenler bu soruya himym cevabını verebilir

friends izle ben ilk hımym izlemiştim sonra friendse başlayınca friendste olan bazı şeylerin aynısını hımymde olması beni üzmüştü baya

Friends ile başlanmalı dizi daha eski olduğu için esprileri ve göndermeleri anlamak güçleşiyor HIMYM izledikten sonra Friends beklentinizi karşılamayabilir.

friends, himym nin hatta sitcomların babasıdır, örnek alınandır kanımca... friends, friends'dir işte; senden bendendir, arkadaştır. how i met your mother'da karakterler new york'da kendi hallerinde yaşamlarını sürdürürler seyirciyi içlerine almazlar, onlardan olmanıza izin vermezler ve hatta onlara yakın kişilik özellikleriniz de yoktur zaten. ama friends öyle mi yaa... ben joey ile çapkınlığa çıktığımı, rachel'dan kahve aldığımı bilirim vakti zamanında.
-newyorkais

Kesinlikle Friends ayrıca Seinfeld'i de öneririm.

Yukarı Çık