"geçmemize izin ver yoksa kendimi vururum!" -doctor who

Friends tartışma forumu

Tüm Forumlar > Friends > Friend mi How ı met your moher mi ?

yeni konu aç Friend mi How ı met your moher mi ?

ya şimdi bu ikisinide izlemeyi düşünüyorum ama hangisine önce başlasam bilemedim yardımıcı olursanız sevinirim

tabi ki Friends

kardeşim kesinlikle friends, zaten hımymdeki çoğu şey friendsten çalınmış, Friends biraz eski zamanlarda çekilidiği için başta garip gelir ama sonra alışırsın

aralarındaki tek fark zaman farkı bence ama ikisi de çok iyi

Herkes aynı şeyi beğenecek diye bir şey.Bence her iki dizininde ilk bölümü izlenmeli hangisi daha iyise ona devam edilmeli.

shameless varken bunları izlemekte biraz şov bence. Friends anca soğuk esprilerin arkasından alkış efekti versin cwfqwwrfjkcnkjcnqke

Bence Friends'i izledikten sonra HIMYM'a başlayamayacaksın bile ya da başlasan da sıkılacaksın çünkü öyle bir etki bırakacak ki sana bu dizi başka hiçbir sitcomdan bu kadar etkilenemeyeceksin . Aslında bakarsan HIMYM'da güzel bir dizi ,haksızlık etmeyeyim ama seni uyarayım yani gözün başka dizi aramayacak hatta ve hatta bir daha izleyeceksin . Mesela ben 3. kere baştan başladım :D

ilk olarak himym izleyip şuan friends 8. sezona geçmiş biri olarak kesinlikle friends daha iyi. zaten ikisinin çok ortak yönü var. friends izlerken aa aynısını himym da izlemiştim dediğim çok oldu. yine de himym da çok güzeldi.

arkadaslar friends her türlü daaha üzel friendsten sonra himymın tadı çıkmıyo ilk himym izlemelisiniz

ben önce himym izleyip şu an friends izliyorum ve friends daha hızlı, daha güzel ilerliyor. yani sonuç olarak ikisinide izleyeceksen önce himym izle çünkü @yarenrevi 'ninde dediği gibi friendsden sonra himym izlerken zorlanabilirsin

Aynı konuyu HIMYM'ın sayfasına açsam Friends'i izleme onun yerine HIMYM'ı 2 kere bitir derdik

Yukarı Çık