"Sol elinle taş tutarken, sağ elinle tokalaş." - Frank Underwood

Lucifer tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lucifer > Kaç kere izlediniz?

yeni konu aç Kaç kere izlediniz?

Bazı gruplar "Lucifer" adlı bu diziyi sevmese de, hatta daha başlamadan yayından kaldırmaya çalışsa da çok güzel bir dizi olduğu yada olacağı ortada. Zaten IMDb'den de 9.0 puan almış. House'un bile 8,9 aldığını unutmayalım.
Ben daha sadece pilot bölümü yayınlanmış bu diziyi(yani ilk bölümü) 4 kere izledim. Eminim ki benim gibi başka kimseler de vardır. Şimdi sorum şu ki; pilot bölümünü ilk yayınlandığından beri kaç kere izlediniz?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

sen biraz malsın galiba

Arapça ve Farsçadan gelen kelimeleri kullanmamaya çalışmak biraz saçma sonuçta Osmanlı boyunca konuşuldu artık Türkçe'ye dahil oldular . Asıl dilimize yeni gelen batı dillerinden sakınmalıyız kendimizi...

Tekrar söylüyorum yanlış anlaşılmasın, yıllarca konuşulan Osmanlı Türkçesi ile o kelimeler artık kültürümüzün bir parçası oldu. Negatif yorum yapmadan önce iki kere düşünün lütfen.

@ozancifci1 iticilikte sınırları zorlamışsın. HatalarıMı yAZ sonRa oLDumu? :S

ben ironi yaptım yalnız :D
umarım fark etmişsinizdir :D

@ozancifci1, bizim günlük yaşamda kullandığımız dil Türkçe değildir, Türkiye Türkçesidir. Türkçe kelimelere bu kadar takıntılıysan Moğolistan, Kazakistan gibi Orta Doğu ülkelerinin kullandığı Türkçe'yi öğrenebilirsin.

1

muhabbet iyiymiş beyler... diyecem muhabbet de arapça. A da büyük olacaktı bu arada.(bkz. aklımda)

Daha 2. bölümü yayınlanmamış 4 kere izleyeceğine aç yeni dizi izle bence :D

Lucifer şeytan demek oluyordu degilmi :D diziyi izleyenlerden öneren var mı dizi kıtlıgı çekiyorum :(

D.

IMDb'den aldığı puan üzerinden diziyi değerlendirmek iyiymiş.176 bölümlük House M.D nin aldığı puanla tek bölümlük Lucifer in aldığı puanı kıyaslamak daha da iyiymiş.

Yukarı Çık