"yeah mr. white! yeah science!!!" -breaking bad

Lucifer tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lucifer > Türkçe Altyazı Problemi

yeni konu aç Türkçe Altyazı Problemi

Keşke dizinin bölümleri sabah yayınlanıp akşama kadar Türkçe altyazıya çevrilmese. Altyazının hazırlanması çok uzun sürüyor bence. Zaten bir günde beş veya altı dizi yayınlanıyor. Biraz hız lütfen. Salı günü yüklenen diziyi tam anlamıyla çarşamba izlemek zorunda kalmamalıyız. Bu durum neredeyse bütün diziler için aynı. Bugün bu sorunu Lucifer dizisinin yeni bölümünde yaşadım.

Hak veriyorum

Dizinin 2. sezon 7. bölümünü başka siteden Türkçe altyazılı izledim. Burda hala yok. Şaka gibi.

saat kaç oldu hala çeviri yok.

çevirilerin geciktiği bir gerçek. durumun çevirme hızından çok çevirmen azlığından kaynaklandığını düşünüyorum.

lucifer bu sitenin onemli dizilerinden biri bence oncelik verilmesi gerek. Sali gunu cok dizi yayinlanmiyor onceligi lucifer a verebilirler bence

Bütün yorumlara katılıyorum. Umarım bu haftada aynı şey olmaz. Daha sert eleştirmek istemem.

Bencede luciferın çevirmesi gecikti ve bekledi. Akşam olmadan izleyeyim dediğim bölümün çevirisi akşam yayınlandı. Haliyle biraz can sıkıcı oluyor. Dizilab sevdiğim bir site, umarım bu soruna en kısa zamanda çözüm bulur, umarım bu hafta beklemeyiz.

yine oldu arkadaşlar. Geçmiş olsunlar.

Evet altyazının yüklenmesi eskiye göre çok uzun sürüyo sorun neyse bi an önce çözülür umarım

her hafta aynı muhabbet, ekstra çevirmen falan koyun bıktık

Yukarı Çık