"birini seviyorsan onu asla incitmemelisin. asla." -american horror story

Lucifer tartışma forumu

Tüm Forumlar > Lucifer > Türkçe Altyazı Problemi

yeni konu aç Türkçe Altyazı Problemi

Keşke dizinin bölümleri sabah yayınlanıp akşama kadar Türkçe altyazıya çevrilmese. Altyazının hazırlanması çok uzun sürüyor bence. Zaten bir günde beş veya altı dizi yayınlanıyor. Biraz hız lütfen. Salı günü yüklenen diziyi tam anlamıyla çarşamba izlemek zorunda kalmamalıyız. Bu durum neredeyse bütün diziler için aynı. Bugün bu sorunu Lucifer dizisinin yeni bölümünde yaşadım.

TAMDA BUNUNLA İLGİLİ BİR ŞEY SÖYLİCEKTİM , POPÜLER DİZİLER HADİ ÖĞLEN VERİLİYOR AMA DİĞERLERİ AKŞAMA DOĞRU BELKİ YADA ERTESİ GÜN VERDİLDİĞİ OLUYOR

Bu hafta yine aynı problem. Ya kimseye sesimizi duyuramıyoruz ya da kimse takmıyor. Dikkate alınmak için daha kaç kişinin eleştiri yapması gerekiyor?

iki haftadır altyazı çok geç geliyor diğer sitelere geldikten sonra buraya geliyor ilgilenmiyo adminler bu diziyle

Buraya yazılanların sırf eleştiri amaçlı olmadığını ve sitenin gelişmesine katkıda bulunduğunu düşündüğüm için tüm yorumlara hak veriyorum #forzadizilab

Kesinlikle

Buradaki eleştiriler bu durumun düzelmesine yönelik istekler. Bu problem düzelirse hem biz bekletilmemiş oluruz hemde bu siteye katkı sağlar. İzleyici ve adminlere yani iki tarafa fayda sağlayacak kesinlikle. Bu kadar insanın yorum yapmasındaki amaç problemin ortadan kalkması. Umarım 9. bölüm de bu durum düzelir.

ingilizce altyazızı çok çabuk geliyo öyle izleyin

Tercih meselesi. 2 seçenekte zamanında yüklenmeli. Bütün izleyicilerin memnuniyeti için.

Arkadaşlar yorumlarınız bizler için çok önemli, hepsine değer veriyoruz. Haklısınız, elde olmayan sebeplerle bu hafta biraz geciktiğimiz doğrudur. Lütfen siz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızı, ancak bazen aksiliklerle karşılaştığımızı anlamaya çalışın.

Bundan sonraki süreçte çok daha hızlı olmaya çalışacağız. (:

Beklediğim açıklama buydu. Umarım en kısa zamanda aksilikler giderilir. 9. Bölümün daha hızlı çevrilmesini umut ediyorum. Teşekkürler.

Yukarı Çık