"Sol elinle taş tutarken, sağ elinle tokalaş." - Frank Underwood

Once Upon a Time tartışma forumu

Tüm Forumlar > Once Upon a Time > Sizce dizi para için mi devam ediyor ?

yeni konu aç Sizce dizi para için mi devam ediyor ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Diziye yeni başladım ve şimdiden para için bölüm çekiyorlar diye düşünüyorum çünkü şimdiye kadar genel hikaye olarak yaşanan tek olay Şerif'in her şeyi hatırlaması oldu ki onu da hemen öldürdüler ondan sonra tek olan şey Mary (Pamuk Prenses)'in Emma'nın battaniyesini koklaması oldu artık kimse hayal dünyasını iplemiyor bile bu böylece devam mı edecek yoksa adam akıllı bir gelişme olacak mı ?

Konu Dışı: Emma'nın zihnine sıçıyım Şerif sana bir şeyler oluyor dedi , onunla tek gözü kırmızı bir KURT gördün ve size saldırmadı takip ettin mezara geldin ordan çıktıktan sonra adam sana her şeyi hatırladığını söyledi ve direk öldü ulan mal kız insan hiç mi şüphelenmez bu kadar mı mal olur bir insan lan daha diyeceklerim var da neyse siz üstteki soruyu cevaplayın lütfen :)

abi bende yeni başladım da tamam kurgudan gözden kaçırdıkları şeyler olabilir ama para için devam ediyor demek sence de biraz ağır değil mi ?

Biraz ağır ama düzgün bir hikayeye göre ilerlemeyince insan kıllanıyor ona göre tüm yazımı bu diziyi izleyerek geçireceğim .

6.sezon epey saçma dizinin içine ettiler ilk sezonların kıymetini bilin

GAS

benim devam edesim gelmiyo the 100 ü 4 gün yada 3 günde bitiridim pll got the originals falan hep hızlı bitirdim izliycek dizi önerin lütfen

1. sezonu az önce bitirdim Allah'ım tüm sabrıma deydi

GAS,Shameless izle

İlk sezonların değerini bil bence hatta şauan ki sezon bile iyi gidiyor ama ilk 3 - 4 sezonun tadından yenmez yerini tutmaz

İlk bölümden son bölüme kadar dizi bütünüyle bağlantılı. izleyici şaşırtan ve sürükleyici bir dizi, BENCE. Gerek akrabalık ilişkileri olsun, gerek tanıdığımız hikaye kahramanlarını başka boyutlara taşıması olsun tek kelime ile harika olduğunu düşünüyorum.

6.sezona kadar izledim izleyeceğim dizi olmadığı zaman bile hiç elim gitmiyor 4de falan bitirseler bence çok daha güzel olurdu

Kusura bakmayın ama bence siz alışkanlıklarınızdan vazgeçemiyorsunuz ve istiyorsunuz ki hep istediğiniz oyuncularla devam etsin. Bir de şöyle düşünün ki gerçek hayatta böyle olmuyor. Bence fazla önyargılısınız ki ben gayet ısındım bikaç bölüm sonra yeni sezona da. Asıl konu adapte olmayı istemek bence burada. Yani Emma yı ben de seviyorum bilmem kimi ben de seviyorum ama sürekli aynı oyuncularla asıl daha çok tıkanırdı hikaye. Ve bence gayet yolunda gidiyor şimdi artık Henry büyüdü ve onun hikayesi devam ediyor ve bence çok güzel bağladılar.

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık