"kan asla yalan söylemez." -dexter

Once Upon a Time tartışma forumu

Tüm Forumlar > Once Upon a Time > Sizce dizi para için mi devam ediyor ?

yeni konu aç Sizce dizi para için mi devam ediyor ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Diziye yeni başladım ve şimdiden para için bölüm çekiyorlar diye düşünüyorum çünkü şimdiye kadar genel hikaye olarak yaşanan tek olay Şerif'in her şeyi hatırlaması oldu ki onu da hemen öldürdüler ondan sonra tek olan şey Mary (Pamuk Prenses)'in Emma'nın battaniyesini koklaması oldu artık kimse hayal dünyasını iplemiyor bile bu böylece devam mı edecek yoksa adam akıllı bir gelişme olacak mı ?

Konu Dışı: Emma'nın zihnine sıçıyım Şerif sana bir şeyler oluyor dedi , onunla tek gözü kırmızı bir KURT gördün ve size saldırmadı takip ettin mezara geldin ordan çıktıktan sonra adam sana her şeyi hatırladığını söyledi ve direk öldü ulan mal kız insan hiç mi şüphelenmez bu kadar mı mal olur bir insan lan daha diyeceklerim var da neyse siz üstteki soruyu cevaplayın lütfen :)

para için devam ettiğini düşünmüyorum. ben hala daha izlemeyi seviyorum, olayları(masalları) bağlama biçimleri hoşuma gidiyor. yeni karakterler geliyor değişiyor evet ama 3-5 kişiyle dizi sürmez zaten. son sezonu bile çok sevdim jacinda hariç :D

izleniiiir ilk bölümler alıştırma sonraki olayları zihninizde tutamayacaksınız fdsffsdf

dizide ki yorumlara aldırmadan başlamıştım ilk başladığım gün 6 bölüm izledim bence keyifli bi dizi , bu kadar kötü yorum hakettiğini düşünmüyorum :/

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık