"bu şey nasıl uçurulur biliyor musun?" -doctor who

Penny Dreadful tartışma forumu

Tüm Forumlar > Penny Dreadful > penny dreadful'a benzeyen bi dizi bilen varsa önerebilir mi?

yeni konu aç penny dreadful'a benzeyen bi dizi bilen varsa önerebilir mi?

İlk bölümden beri nefes nefese izlediğim bi dizi.Tüm karakterlere bağlandım resmen.Tabiiki hiçbi dizi penny dreadful'un yerini dolduramaz ama en azından lanet 1 mayıs.'a kadar izleyebileceğim (özlem gidermek için:D) bu tarzda bi dizi önerir misiniz?

american horror history izlemiyorsan izle her sezon farkli bi korku hikayesi var.
the walking dead var bunun gibi vampirli cadili dehil ama cok harika bi dizi
constantine var buda şeytanli cinli buyulu falan yani daha bir suru daha var ama bunlar en iyileri ;):)

Ne yazık ki walking deadi hiç bi zaman sevemedim ahs ye karşı bi soğukluk vardı başlayıp başlamamak arasındaydım hep bi bakayım en iyisi Teşekkür ederim:)

Penny Dreadful'u pek izlemedim ama Hemlock Grove var. En azından atmosferi falan benziyor, güzel bir dizi.

Penny Dreadful'un yerini dolduracak dizi olacağını pek sanmıyorum ama Hemlock Grove biraz yakın bir dizi diyebilirim.

Sadece Salem var,Salem'da 1600'lü yıllarda ki Salem kasabasında geçen Amerika'nın en karanlık yıllarını anlatıyor,dizi cadılarla ilgili ve şuana kadar izlediğim en iyi cadı dizisi

Onun dışında American Horror Story.
Hemlock Grove
Outlander
Merlin
Damien 666 var,cadı konuları işleyen

SUPERNATURAL LA

hemlock grove u duymuştum bende buna benzermiş sanırım başlamadım hiç ama düşünüyorum. supernatural yazanları gördüm sakın bence bunların yanında çok çocuksu geliyor onlar bana penny baya ağır ve ustaca supernatural a göre bence.

True Blood'u izleyebilirsin bence

Hemlock Grove öneririm supernatural faln geç açma bile bu penny den sonra ilkokul seviyesi gibi gelir, hemlock dısında pek güzel yok açıkcası

Hemlock Grove

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık