"Kocaman sarılmak istediğin insana,küçücük merhaba demek zorunda kalmak da en acısı." - The Originals

Penny Dreadful tartışma forumu

Tüm Forumlar > Penny Dreadful > penny dreadful'a benzeyen bi dizi bilen varsa önerebilir mi?

yeni konu aç penny dreadful'a benzeyen bi dizi bilen varsa önerebilir mi?

İlk bölümden beri nefes nefese izlediğim bi dizi.Tüm karakterlere bağlandım resmen.Tabiiki hiçbi dizi penny dreadful'un yerini dolduramaz ama en azından lanet 1 mayıs.'a kadar izleyebileceğim (özlem gidermek için:D) bu tarzda bi dizi önerir misiniz?

teşekkürler herkese hemlock grove a bakıcam sanırım

Angel

Teen wolf gibi bir ergen dizisi devam derken böylesine lirik bir dille ruhumuza acıyı her saniyesinde ilmek ilmek işleyen, karanlık ve gotik yapısının bile bizi kendisine bağlatmaya yeten müzikleri bile bir hayli acıklı olan böylesine bir şaheserin bitmesi aslında bizlere Penny Dreadful'un her zaman acı gerçeklerin dramını gösterdiği bir huyu olduğunu düşünüyorum. Her zaman ölenin geri gelmediği,acının hiç bitmediği bir yapıttan da böylesine acıklı bir gidiş şaşırtmadı doğrusu. O'nu efsane yapan da bu oldu zaten. Arkanda yaralı kalpler bıraktın be Penny Dreadful...
Neticede , bu dizinin üstüne bir gotik veya korku altında geçen bir dizi izlemeye kalkmayın derim. zirvede bırakalım bu dram korku türünü.

@thenightcreature kesinlikle.:(

salem

Penny Dreadful'un havası karamsardı evet ve bunun yanında aynı derecede derinliği vardı yani alışılagelmiş bir dizi değildi farklı hikayeleri,masalları,romanları aynı anda içinde barındırması çok önemliydi ki bu hikayeler, masallar ve romanlar öyle sıradan değildi her birinde çok önemli karakterler var ve bu karakterleri çok iyi bir şekilde bir araya getirdi - ki bazılarına çok saçma geldiği de oldu - Karakterlerin birbirleriyle olan diyaloglarının anlam bakımından derinliği ve sadeliği bana Hannibal'ın 2. ve daha çok 3. sezonunu anımsattı yani hikaye bakımından benzerliğinden ziyade dizinin atmosferi ve karakterlerin derinliği açısından Hannibal'ı şiddetle öneririm. Bunun yanında aynı şekilde konusu olmasa da derinliğiyle beni benden alan True Detective özellikle 1. sezon varoluş,psikolojik ve inanç hakkında kimine göre kısa ama derin konuşmaların geçtiği 8 saatlik bir film mahiyetinde. Benim önerim Penny Dreadful gibi güzel bir yapıma yaklaşacak pek bir dizi olmadığından, kitaplara yönelirsen daha memnun olabilirsin.

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık