"bu şey nasıl uçurulur biliyor musun?" -doctor who

Sherlock tartışma forumu

Tüm Forumlar > Sherlock > Profilime göre dizi önerin pls

yeni konu aç Profilime göre dizi önerin pls

superhero olmaması lazım siyahiler olmasın veya uzaktan gözüksün ve ana karakterin kadın olmaması lazım,polisiye dizileri ve dandik gang dizileride olmasın tek şartlarım bu

En son baktığımda saudi arabistanda beyaz yoktu seni cahil pleb.
ben kadın haklarıyla ilgili birşeyde demedim bu lanet olası konuda sadece main character kadın olmasın dedim izliyeceğim dizide.
En iyisi kendi işini kendin bitir ve kanalizasyona taşın yakında bir zaman gelicek hepinizi içeri atcaz ölmek isticeksin ama öldürmücez bundan emin olabilirsin

adam bir paragrafta hem ırkçılık hem cinsiyetçilik yapmış.

helal gardaşıma...

Ooo tartışma çıkmış :D

Şöyle bir düşündüm de. Senin gibi kıt birisine ancak kıt düz bir liste yardım edebilir sanırım. Ne dizi beğeniyorsun ne konu beğeniyorsun :D Bak şurada tüm zamanların en iyi dizileri var.
https://paratic.com/en-iyi-yabanci-diziler/
Konuları ve zenci olup olmadığı yazıyor merak etme... Beğenip başlayacağın diziyi sonradan ekle buraya da merak ettim bak...

@dizitayfun hiçbiri beş para etmez o ''en iyi dizi'' dediklerini bir tarafına soksun.
Ve sende bırak artık aptalca sürekli yeni hesap açmayı bana cevap vercen ve her forum konusunu spamlıcan heryere gereksiz yorum yapcan diye hesapmı açılır be evlat

Sapıksın sen ya yemin ederim :D

ya Allah'ım sen bana sahip ol bak sikicem belasını... ya sen ne tür bir salaksın ya? kimsin sen Adolf Hitler mi ne bu tripler salak herif, hepimizi içeri atacakmış, ay götüm! inan bana koca ülkede senin düşünclere ve saçma sapan sözleinle sosyopat ruhunu sallayan yok, emin ol bak. yallah Arabistan'a sözü de cinsiyetçi ve ırkçı insanlara söylenen bir kalıp, anlamı "kalk siktir git cinsiyetçi it, benim sinirimi bozma" anlamına geliyor...

kim kimi öldürüyor yarabbim yaresullah... nasıl çocukluk tarvmaları geçirdin sen ne bu tripler? kİMSİN SEN YA KİMSİN? kullandığın kelimeler, salak saçma amerikan dublaj alıntıları, ahhh CRİNGE. main character kadın olmasın derken de cinsiyetçi oluyorsun, siyahi olmasın diyince de ırkçı. kabul et işte kültürsüz cahil

gece gece insanı sinirlendiriyorsun ya cinsiyetçi it seni

Irkçı değilim çünkü afrikalilar bir insan Irkı değil.
Sexist/cinsiyetçi değilim sadece modern feminizmden nefret ediyorum

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık