"bir şey gerçek olmak için fazla iyiyse, o şey yalandır." -agents of shield

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Arrow mu Supernatural mi?

yeni konu aç Arrow mu Supernatural mi?

Bu soru Arrow'un forumunda yazılmıştı ve Arrow kazandı . Tabii ki kazanır Arrow dizisinin formuna yazıldığı için kazandı. Birde burada soralım bakalım.

Arrow

supernatural super bisey

İkiside harika

deadshot öncelikle yazmayı öğren kardeş
alamazsın*
supernatural*
çünkü*
ikisi de*
bir şey*
ya da*
ondan sonra yorumuna gelelim; supernatural korku içeriklidir aynı zamanda içinde yaratıklar geçen doğaüstü bir dizidir. hannibal ise daha çok polisiyedir. hannibal ile supernatural'ı karşılaştırmanın bir manası yok. white collar'a gelirsek, vikipedi'den baktığımda komedi içerikli de olduğunu gördüm. arrow ile neden white collar karşılaştırıyorsun anlamadım....
ardından bu konuyu açan kişiye; yukarıdaki arkadaşın yorumunda katıldığım tek yer ikisinin içeriğinin farklı olması. senin bu soruyu sorman how i met your mother mı yoksa breaking bad mi demen gibi. saçmalamayın lütfen.....

Ya ben iki diziyide izliyorum ve Supernatural daha iyi. Arrow mükemmel ötesi bi dizi bana göre. Ama Supernatural daha iyii. Arrow'da ki konuda cevaplayanların yarısından çoğunun Supernatural izlemediğinden eminim

Konuları farklı tabi.Karşılaştırmak saçma olabilir.Arrow'u önceden izliyordum.Ama Supernatural'in 7.Sezonunda olmama rağmen Supernatural daha iyi diyorum.Bağlıyor konu olarakda.Arrow Dc'nin Comicden alınırak yapılıyor zaten.

Tabiki de Arrodjfkgjfdlskgdfjn (ÇARPILDI)
Dostum Supernatural siker :D

şaka mısın supernatural tabiki

queenydpplgngr, bu soru da "Supernatural Tartışma Forumu" nda yazıyor. Tabii ki de Supernatural kazanır.

Bence Arrow.

Yukarı Çık