"çünkü ben seninle bir gün bile konuşmayınca o gün hiç iyi geçmiyor." -how i met your mother

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Arrow mu Supernatural mi?

yeni konu aç Arrow mu Supernatural mi?

Bu soru Arrow'un forumunda yazılmıştı ve Arrow kazandı . Tabii ki kazanır Arrow dizisinin formuna yazıldığı için kazandı. Birde burada soralım bakalım.

Supernatural tabiki.

Diziler farklı konu, farklı dünyalar ve farklı mantık.Ama her ne olursa olsun Supernatural çok, çok özeldir, her şeydir.

Tartismasiz Supernatural , ikisinide izledim , arrow'u da seviyorum ama Supernatural'in yaninda siradan kaliyor.

Arrow'un formunda bu soru tekrar yazılmıştı bütün dizileri kapsayan bir forum olsaydı orada da bu soruyu sorardık.

iki diziyi de severek izliyorum fakat arrowun 1.sezonunu bitirememişken supernatural da 9.sezonda olduğumu düşünürsem tabi ki de spn

tabisikide Supernatural yha sjsjsj

DİBİNE KADAR SUPERNATURAL NOKTA

Supernatural

valla ben dean winchester hayranıyım arrow felan hikaye bu dizi 10 sezon yaptı ne kadar harika bi dizi oldugunu cok belli ediyor izleniyor seviliyor.

Arrow şuan cok sevilmesinin nedeni the flash'le ortak bölümleri felan 1.sezon çok iyiydi 2.sezon felaket kötüydü 3.sezon düzelme aşamasında felandı bla bla bla.

Açık ara Supernatural tartışmam bile.

konuları bakımından farklılar evet ama sürükleyici olmasını düşünürsek SPN bin basar kesinlikle

Yukarı Çık