"ancak IQ’nuz benden daha yüksekse ne düşündüğünüzle ilgilenirim." -fringe

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > DOĞAÜSTÜNE TÜRKİYE HAZIRMI??

yeni konu aç DOĞAÜSTÜNE TÜRKİYE HAZIRMI??

Arkadaşlar star tv supernaturalın uyarlaması olan doğaüstü adlı dizi 3 kasımda başlayacak deani kerem bürsin sami kadir doğulu canlandıracak (bence sükrü özyıldız daha yakışırdı) ama bu diziyi nasıl yapacaklar en azından türkiye buna hazırmı aklım almıyor

rezalet bişey olur bikere bu kadar dar kafalı bi toplumda en fazla namazla imana getirirler aq

Kurban olayım inanmayın yeter tüylerim diken diken oluyor aq böyle seyleri görünce forumlarda bi buna güldüm bide Shameless'ın türk versiyonu zırvalığına gülmüştüm xjxjsxhjxhsx

ya ama baya yayılmış bir durumda nerde görsem karşıma çıkıyor benim anlamadım şeytanlarlara karşı napacaklar dua falan okular yani :D

n türkiye hazır deil bence meleklere kafa tutup tanrıya öyle şeyler dediklerini düşünsenize türkler star tv yi patlatır lan

shemless' ın bile uyarlanacak olduğunu duyduğumuz Türkiye'de normal sıradan bir hafta.

abi yok tanrı yok şeytan yok kıyamet Türkiyede çok tepki alır kanalı bile kapattırırlar o derece

Yaa haber gerçek felan değil geri zekalının birisi bir şaka yapmış o kadar sonrada gerçek olmadığını söylüyor zaten ne abarttınız

iyide afişi çok gerçekçi yapmış adamda ne işsizmiş o zaman

photoshop denen bişey var arkadaşlar, bide baya gerçekçi diyenler var gülüyorum sadece :D haber tamamen trol, tebrikler trollendiniz :) (habere inananlar)

Hayır , zaten şarkılarımız yeterince çakmaydı üstüne tuttular bi de eklediler şimdi şöyle saçma sapan desperate house wifes gibi dizilerin türkçe uyarlamalarını ulan hadi dedik bu da tamam .Bi şekilde yuttu halk eyvallah da . Yabancı dizilerden tutup doğaüstü nü almak hangi babayiğitin cesareti be . adamlar 2 karakterin özelliklerini 9 sezona yaydı siz bi türk oyuncunun bunu bi kaç deneme versiyonuyla cesaret hapı yutmuş gibi çakma senaryoyla hop diye ortaya atmasını ve yetenek göstermesini bekleyemezsiniz. Hayır kıçınız yese Marvel dizilerini uyarlayıp yutturacaksınız . Senaristler iş başına! Bir de dersiniz Türk zekası Türk zekası . Be hey kardeşim ne yapıyor senin bu senaristlerin bi bak bakalım belki onca senaryo arasında o müsvedde deyip umursamadıgın senaryolar arasında gerçekten bi adam çıkmıştır da sana güzel bi senaryo yazmıştır .Bilim Kurgu olabilir ya da fantastik olabilir bu insanların hayal güçlerine önem verdin mi ki . Rant elde edicem reytinglerim artıcak diye bastın aile dizisi dopingini . Verdin gürse birsel dizilerini halk sevdi tabi . Yayınladığın dizilerden tutanlar hep komedi araya bi kaç aksiyon ekran kirliliği ardına da bilimkurgu filmi. Hani bari çakma bi dizi yapacaksın bari Sam karakteri yerine kıvanç tatlıtuğu koy da insanlar az oyunculuk görsün be hey sahte insan topluluğu

Yukarı Çık