"bir adam kendi oğlunun ölümünü görecek kadar yaşamamalı." -oz

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > DOĞAÜSTÜNE TÜRKİYE HAZIRMI??

yeni konu aç DOĞAÜSTÜNE TÜRKİYE HAZIRMI??

Arkadaşlar star tv supernaturalın uyarlaması olan doğaüstü adlı dizi 3 kasımda başlayacak deani kerem bürsin sami kadir doğulu canlandıracak (bence sükrü özyıldız daha yakışırdı) ama bu diziyi nasıl yapacaklar en azından türkiye buna hazırmı aklım almıyor

Dün arkadaşım Supernatural'in Türkçe uyarlaması yapılıyomuş dedi, bende dedim ki ''Yuh amk Dean'e kerem bürsin filan koyarlar olurmu öyle şey lan'' dedim, korktuğum başıma geldi. Allah'ım ne olur al canımı da kerem bürsini Dean olarak görmiyim ben ya.

Haber bildiğim kadarıyla dalga geçmek amacıyla bi troll tararfından hazırlandı. Zaten böyle bir şey olmaz Türkiyede olsa da iki gün sonra çok bilen (!) hocalarımız gelir "şeytanla dövüşüyor, diğer tarafa gidip geliyorlar, wowoowowowoow haraaam" der, dizi de iki gün sonra kalkar yayından.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ağlayabiliyor muyuz? Yıllardır yeni bölüm heycanıyla gün saydığım, tüm sezonları 3den fazla kez izlediğim, bu harika diziyi mi yapıyorlarmış? Güzel efektleri, Dean ve Sam, Castiel,Bobby,Kevin,Crowley ve daha çoğusunun karakterine tam oturan ve karakterleri benimsenmişliğiyle Supermatural'i Supernatural yapan bu diziyi uyarlayabileceklerini mi sanıyorlar? Gerçekçi konuşuyorum kusura bakmayın ama yapamazsınız. Türkiye yi kötülediğimden küçümsediğimden değil ama gerçekten arkadaşlar biz daha dizi olarak klasik aşk dizileri çeken bir ülkeyiz. Televizyonu açıyorsun yok kiralık aşk yok inadına aşk yok kiraz mevsimi çilek kokusu vb. Muhteşem Yüzyıl vardı mesela ne kadar harika bir dizi gurur duymuştum böyle bir yapım yapıldığı için. Ama cidden biz daha bunun gibi diziler yapacağımıza çilek karpuz kavuna bağlıyıp duruyoruz. Öyle harika bir senaryo yu cidden güzel karakterlerle efektlerle adamlar baya güzel yapmış. Neymiş alıp bize mi uyarlıyoruz şimdi? yani hayal edemiyorum. Olmuyor uymuyor. Supernatural de bir kere MELEKLER, ŞEYTANLAR var böyle bir yapımı ülkede yapamazsınız. Açık sahneler var birde mesela onları nasıl yapacaksınız. Tanrı yok dendi. Öldü dendi dizide mesela. Bu diyalogları yapacaksınız ve bu dizi yayından kaldırılmayacak? Hayal den daha ötesi değil. Harcanacak paraya yazık. Hangi harika dizileri yayından kaldırdılar ufak nedenlerle. Daha birinci bölümün on dakikasında keserler arkadaşlar. Keşke supernatural benzeri bir yapım kendiliğinden olsa The walking dead gibi mesela yada The Strain gibi yapmadığımız yapımlar yapabilsek tebrik ederim saygı duyarım. Supernatural izleyenler bilir içeriği nedeniyle Türkiye de yayından anında kaldırırlar. Hadi kaldırmadılar çilek kokusu vs gibi dizi izleyenlerin oturup ''doğaüstü''ni izlemesini sonra iki dakika fanı olmasını istemiyorum. Yorumuma karşı çıkan olursa tekrar hatırlatıyorum ki çoğu kişi benle aynı görüştedir. Bu yorumumda BENCE sıfatıyla yazılmıştır. Türkiye yi aşağılıyorsun elin oğlunun yaptığını biz niye yapmayalım derseniz ilk önce suupernaturali izlemenizi ve gerçekçi olmanızı tavsiye ederim.
İyi Günler!

Dip not: Umarım söylenti ve dedikodudur bu. Ama yinede gerçekse bende dahil olmak üzere tüm 'supernatural fanlarına' şans dilerim!

Abi depresyona girdim yeminlen diyorum ya.Desperate Housewives'ı , PLL 'I yaptılar gördük çoook harika oldu çok (!). Ya bir kere Winchester kardeşler Dean ve Sam Jared ve Jensin harikalar! Ne şimdi Kerem ve Kadir? Oyuncuları aşağılamıyorum ama olmaz yani. Ya kelime bulamıyorum anlatıyım. OLMAZ.
Bundan sonra başka hangi güzelim diziyi yapacaklar çok merak ediyorum? Ya imza mimza toplayamıyor muyuz? NOLUR YAPMAYIN ARKADAŞLAR. İNSANLARI DEPRESYONA SOKUYORSUNUZ! Çıkacak olan diziden çok korkuyorum nasıl birşey çıkartacaklar ciddiyim çok korkuyorum :'((((

Yok ya şaka abi biri yazmış herşeyi hatta resim photoshop yapmış uğraşmış bilmem ne. Ama bu gerçek olmayacak demek değil. Birsürü diziyi uyarladılar. Bunuda uyarlayabilirlerdi..................................

Yukarı Çık