"herkes yalnızdır. yalnız doğarsın. yalnız ölürsün." -six feet under

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > HİÇ BAŞLAYASIM GELMİYOR

yeni konu aç HİÇ BAŞLAYASIM GELMİYOR

Ya istesem her diziye başlarım anında karar veririm de bu dizinin hem bölümü çok fazla geliyor hem de ergen fanlarından dolayı bi soğukluk var bu diziye karşı içimde. Bi kaç kere 1. bölümünü izledim bilmiyorum. Bu diziye başlamakta istiyorum yani nasıl desem zorlayınca olmuyo sdşfjgladgnf
bu diziye başlamam için bi kaç teşvik edici ve diziyi övücü cümle pls dflkjgsş.dmh

Bence durma kesinlikle başla emin ol pişman olmassın

ben mesela 15 yaşında bir ergenim (bkz; kullanıcı adım) ama diziyi izlememin sebebi Dean veya Sam'in yakışıklılığı veya herhangi bir karaktere bağlılığım değil, dizinin kendi mükemmelliği

siteye üye olalı da 1 buçuk sene oluyor nerdeyse ve ilk sezondaydım. şuan Dean aşkımcı değilim lütfen dışlamayalım :::((

Bence önce izlemek istemiyordum ama sonra 1 bölümüne baktıktan sonra kapıldım diziye tavsiye ediyorum :)

valla diziye başlarken ergendim.

ilk sezonu çıktığında izlemeye başlayanlar şimdi evlendi çoluk çocuga karıştılar

Ergen Fanlardan size ne ki anlayamadım (?) Herkes Fanı olabilir bu dizinin. Ben 39 yaşındayım ve en başından beri dizinin Fanıyım 14 yıldır. Şimdide Olgun Fanları var demezsiniz umuyorum. Bir şeyi seviyorsanız seversiniz gerisi umurunuzda bile olmasın. İlk bölümü izleyin bir bakalım. Beğenecek misiniz ?

Dizi ilk sezonlar çok güzel zaten başlarsan anlarsın her şeyi daha yeni öğrenmeleri falan çok iyi ilerleyen zamanlarda aşık olucağın karakterlerde olucaktır tavsiyem başlamandır tabikide ^^

Yukarı Çık