"dünyadaki en üzücü şeylerden biri, bir zamanlar birbirinin her şeyini bilen iki insanın birbirine yabancı davranmasıdır." -candy

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > 5.sezonla ilgili

yeni konu aç 5.sezonla ilgili

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

arkadaşlar bu yeni gelen herkese iğne yapan gözlüklüler kim bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? o cıva olayını anladım gibi ama bunların çöl kurduyla alakası olduğunu düşünüyorum. düşüncelerini paylaşırsanız sevinirim :)

Neyse ne ya herkes bişeye dönüşüyo zaten dizide değişmeyen tek bişey var o da scott'ın hala patır patır dayak yemesi ....

asdfg aynen güya alfa

Memur da gümbürtüye gitti :D

Bence Tracy Kanima'nın alfa hali(2.Sezonda Derek ve Peter,bilgisayarda kanimanın alfa halina dair bir çizgi film izlemişti hatırlarsanız) ve diğer insanları kendi gibi yapabiliyor.Okuldaki kızın da kolundaki yara hiçbir şey yapmadan iyileşti bence onu dönüştürmüş olabilir.

kızdan da bir şey çıkacak gibi gözüküyor, belki başka bir beta ama eğer beta olsaydı scott'ın ısaac'i bulduğu gibi bulurlardı

Koray iyi tespit bende merak ettim açıkcası..

Ya ben bu gözlüklü adamlara bir türlü alışamadım napcaz ne biliyim gelirken böyle ekranı bulanıklaştırıyorlar falan acaip itici oluyo ya sanki ışınlanıyormuş efekti veriyorlar ya

konuya abone kullanıcılar 16

Yukarı Çık