"-seni öptüm. +biliyorum. ben de oradaydım." -the vampire diaries

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > BAŞLASAM MI?????

yeni konu aç BAŞLASAM MI?????

Böyle vampir filmlerini sevmem ama herkes çok güzel olduğunu söylüyor başlasam mı acaba lütfen cevap yazın!

Bence vakit kaybı. The Originals çok daha iyi ,bence,.

başla başla,sezon arasına girdiği zaman çok sevipte ayrıldığın sevgilin dönsün istiyormuş gibi yeni sezonu bekliyorsun :D

Fazla yabancı dizi izlediysen başlasan bile seveceğini düşünmüyorum. özellikle ilk sezonda bırakırsın büyük ihtimalle görsel efektler felaket ilk sezonda. Şuan 18 yaşındayım yaklaşık 14 yaşındayken izlemeye başladım tabi küçüğüm anlamıyorum görsel efektten falan o zamanlar başlıyım dedim. Sonra bağımlısı oldum o sebepten mütevellit illeti bırakamıyorum. O zaman başlamasaydım hiç başlamazdım herhalde. kısaca dizideki hatalar gözüne çarpabilir fazla dizi izlediysen. kamu spotu gibi mesaj oldu amk neyse fazla uzatmıyım.

bende hiç haz etmem vampir dizilerinden. bu arada dizi arayanlar hangi diziye başlasam diye düşünenler için yabancı dizi tavsiye sitesi http://www.diziklubu.com

Birincisi bu film değil dizi,ikincisi vampir değil kurt adam,üçüncüsü de izle bence değecek bir dizi yani :D

Başlasam mı diye sorman hata çok güzel bi film

kessinlikle izle muhteşem

ben kesinlikle öneriyorum bence başlamalısın asla pişman olmazsın ama izledin mi bırakamıyorsun yani şimdi başlarsan etkileyebilir bekleyebilirsen bence yaza kadar bekle ama başla yani hsjhd

şu ana kadar durdugun kabahatt

Alanında en iyi dizi bu karakterlerde kendine bağlıyor insanı Vampircilerin dediklerine bakma

Yukarı Çık