"yokluğunuzu hissetmeyeni varlığınızla rahatsız etmeyin." -bob marley

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Canavar Kesin!

yeni konu aç Canavar Kesin!

Arkadaşlar Canavar Belki Kate,Allison Olabilir Teorimlerim Bunlar Ya Sizin

Bence jackson, Stiles, Kate gibi kişiler olmaz çünkü onları zaten bi kere düşman formuna soktular. Bi kere daha yapmaları garip olur ama bence Mason ya da Isaac olabilir.

Bence yeni bir karakter olmayacak çünkü o zaman heyecanı kalmaz. Bildiklerimizden biri çıkacaktır büyük ihtimalle

hayır hayden in yanında oturan kız ama mason danda kıllandım

Arkadaşlar şunu anlayın bak, Canavar Stiles, Scott, Kira, Hayden, Malia olamaz çünkü 5.Sezon 17.Bölümde stiles canavarı görüyor farkettiyseniz canavar stiles olsa nasıl canavarı görecek diğer söylediğim kişilerde gördü canavarı. O yüzden onlar olamaz ama eski kişiler olacak danny olurmu bilmiyorumda büyük ihtimal o da değildir diye düşünüyorum.

koç çünkü 4. sezonda doğa üstü bir hastalık vardı ve o da etkilenmişti..

allison değil 18. bölümde bir avcı olarak gelicek maria olarak katılcak diziye . yani allison canavar değil !!1!!

Peter gelir belki peter olabilir stiles olamaz çünkü nogitsune geri döncek bildiğime göre yada danny

Stiles diyen kişi çok merak ediyorum stiles canavar ile karşı karşıya geldiği zamanı görmedi mi adam aynı anda ikisi nasıl olacak

Danny bencede. kate ve allison ihtimali 0 bence

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

bu günkü bölüyüm izleyenler okusun arkadaşlar allison olmaz çünkü 1700 lerdeki ilk avcı canlanırıcak yani allison olma ihitimali yok

Yukarı Çık