"neden aynı duyguları hissettiğim insanlarla farklı şehirlerdeyim ki?" -how i met your mother

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Canavar Kesin!

yeni konu aç Canavar Kesin!

Arkadaşlar Canavar Belki Kate,Allison Olabilir Teorimlerim Bunlar Ya Sizin

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

@lalala Son bölümde Canavar ile Stiles aynı sahne de göründü. Canavar Stiles olsaydı o sahnede Stiles oynayamazdı.

peter veya kate olduğunu hic sanmıyorum cünkü konuşmalarda canavar iyice dönüşünde genc bedenin yok oloacağından bahsettiler kesinlikle okuldan biridir mason bile olabilir ama kesinlikle genc biridir stiles liam kira scoot veya malia değil onu biliyoruz ayrıca doktorlardanda birisi bence lydia ile cok yakın bir ilişkisi olan biri ve canavarın da parrish dışında lydia ile de bağlantısı olduğunu düşünüyorum

bence yeni biri olucak
ayrıca peter olamaz çünkü o zaten başlarda aranan ( korkulan ) kişiydi bir daha aynı kişiyi yapmazlar. aynı şekilde kate de olamaz
alisson da olamaz çünkü jeff davis in söylediği bir şeyi bir yerde okumuştum allisson ın doğaüstü bir karakter olarak dönmesini istemediğini söylüyordu.

Öncelikle Allison diyenleri bi pistten alabilirmiyiz ?

Bence Peter. Allison diyenler saçmaladığınızın farkında mısınız ?

millet alison canavar avcısı olarak bir kaç bölümlük dizide oynıcak onun olması imkansız, kate gelince canavarın genc biri oldugunu söylediler bence mason olabilir

Yukarı Çık