"sevdiğin bir insana seni seviyorum demek bu kadar zor olmasaydı keşke." -how i met your mother

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > en nefret ettiğiniz karakter?

yeni konu aç en nefret ettiğiniz karakter?

benim kira lütfen yargılamayın ama sevmiyorum allisonu özledim sanırım. theo dan da nefret etmek istiyorum ama olmuyo neden bilmiyorum

Şahsen benim kanım Kira'ya ısınamadı. Sevemedim o kızı yahu.

theo tab2 şirret çocuuuk nefret ediorum ondağn

malia ve theo .theo daki o kendini beğenmiş bakışlar ,malia da hemen stiles'ı aldatmaya hazır duruyo

liamın eskidenki sınıf arkadaşı yeni kız
kavgalı olduğu isim varsa söylermisiniz

Nefret değil de hoşlanmama diyelim. Allison ve Lydia'yı sevemedim bir türlü. Özellikle Lydia'yı...Zaten 5.sezonda Lydia karakterini bence bozdular. Lydia beyin gücüyle sürüye yardımcı oluyordu.Dövüşebilmesi bence Lydia karakterine yakışmadı.

kira . ama stydia ı engellediği için malia ya karşı bir önyargım var

Kira ve Malia'yı başlarda çok soğuk bulmuştum Stydia shipper olmama rağmen Malia artık bana çok sempatik geliyo Kira biraz yapmacık gibi geliyor gerçek hayatta Arden'ı çok tatlı bulsam da ama nefret kadar ileri bir soğukluktan bahsediyorsak kesinlikle Gerard Argent allahım ya kalp atışlarımın düzeni değişiyo herifi görünce

Crystal diziden kendisi ayrıldı ama olsun.Kira'yı hiçbir zaman sevemeyeceğim sanırım.

bende kiraya ısınamamıştım ama sanki bu sezon biraz daha samimi gelmeye başladı bide jacksonu sevmiyodum o da artık yok zaten adsafdsad

hayden

Yukarı Çık